Több mint 40 millió euróért igazolták le 2011 nyarán az Atletico Madridtól, és az évek alatt a Manchester City legeredményesebb góllövője lett. Összesen 257-szer volt eredményes 384 tétmérkőzésen. Négy bajnoki cím után máshol folytatja, az Unibetnél fogadhatunk következő csapatára!

FC Barcelona - 2.20

Ez egy összetett opció, és le is csapott rá a spanyol sajtó, cikkeztek róla amennyit csak tudtak. Összekötik Messivel és maradásával azt, hogy Agüero érkezik. Például az AS egyenesen megírta, hogy a Manchester City-től távozó játékos már meg egyezett az új elnökkel, Joan Laportával az átigazolásról. Lejár a szerződése, tehát átigazolási díjra nem kell költeni a katalánoknak. Ez a részlet azért fontos, mert a klubnak maradna pénze Erling Haaland leigazolására, ami a legfőbb prioritás, és állítólag a norvég ügynöke és édesapja is volt már Barcelonában tárgyalni.

Fotó: Christian Bertrand / Shutterstock.com

Bármely MLS klub - 3.00

Addig nyomta a különböző platformokon az ESPN újságírója, Esteban Edul, hogy Agüero egyértelműen Amerikába tart, hogy szinte reális opció lett belőle a fogadási kínálatban. Az Austin FC kapcsán például a keret dél-amerikai játékosait hozzák fel példaként, de szóba került a New York City FC is, melyben már több ráció van, köszönhetően hogy a klubot a Manchester City és az MLB-ben szereplő New York Yankees alapította, tehát a tulajdonosi kör azonos. Elég gyenge lábakon álló érvek szólnak Amerika mellett.

Atlético Madrid - 7.00

Egyfajta hazatérés, hiszen az Independiente után, Európába kerülve az Atletico Madridban futott be igazán. 175 találkozón lépett pályára a spanyol együttesben, 74 gólig jutott. Nagyon szeretett ott élni, és a klubot is kedvelte, bár talán a szimpátia alább hagyhatott, miután Angliába igazolt, és hosszú hetekig kitették a Matracos-szurkolók a molinót, hogy "Agüero, We Hope You Die". Ettől függetlenül Diego Simeone honfitársa, ráadásul az edző játékrendszerébe nagyon beleillik egy technikás, labda megtartására képes, gólerős támadó. Te mit gondolsz, hova kerül Agüero?

További fogadási lehetőségek:

Bármely argentin klub - 8.00 Inter -12.00 PSG - 12.00

A teljes kínálatot az Unibetnél találod, a Labdarúgás - Speciális - Átigazolások menüpont alatt. Az írásban közölt szorzók ekkor voltak érvényben: 2021. április 1. - 19:30

Borítókép: Fotó: Christian Bertrand / Shutterstock.com

Parlay bónusz

Nyerjen akár 70%-kal többet amerikai sportokra tett gyűjtőivel.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org