Akiknek nem szóltak, hogy ez egy overes bajnokság

Gavrilo
1 tipp
2021 jún 10. 21:02
Szólj hozzá!

Foci Eliteserien Kristiansund BK

A középmezőny tetejéről találkozik két csapat egymással szombat délután Kristiansundben az Eb árnyékában. Miután a norvég válogatott nem jutott ki a kontinensviadalra, így nyugodtan folyhat tovább a válogatott szünet után a hazai pontvadászat. Ráadásul egy nem is túl izgalmas találkozót választottam ki most, mivel ez a párharc nem a gólokat szokta garantálni.

Masszív a hazai csapat

A Kristiansundnél megtették, amit a téli átigazolási időszak után lehetett. Eligazolt Pellegrino és Sørli a támadósorból és ezzel a potenciál is megcsappant elől, mivel Willumson egyelőre nem annyira jött be. Azonban a csapat magja együtt maradt és a küzdeni tudás továbbra is dominál, a védelmük pedig ugyanannyira nehezen feltörhető, mint volt a korábbi években. A KBK hat lejátszott meccs alatt csak a két gólgyáros csapat ellen (Molde, Bodø) kapott két-két találatot. A szintén remek támadósorral bíró Valerenga egyszer talált be ellenük, míg 270 perce gólt se kapott Sean McDermott. Három 1-0-s győzelmen vannak túl és köszönhetően a csapatok többségénél több lejátszott meccsnek, jelenleg a dobogó alsó fokán állnak. Príma, ilyenkor örülök, hogy rájuk kötöttem long term fogadást a Sarpsborg ellenében.

Sportfogadas.org

Mindenesetre a rúgott gólok száma azért hagy némi hiányérzetet a szurkolókban. Nem véletlenül hívták vissza az átigazolási időszak hajrájában Torgeir Gjertsent, aki egyértelműen Pellegrino szerepét töltheti be, csak éppen a másik oldalon. Ettől függetlenül hat forduló alatt öt gólt lőttek, ami átlagban az egyik legalacsonyabb a ligában. Ugyanez a helyzet a meccs gólok terén: egyedül a Sarpsborg meccsein esett eddig kevesebb gól, míg őket a 14. helyen éppen az Odd előzi meg.

Kevés gólos vendégek

Igazából az Odd is hozza, amit elvárhatunk tőlük. Nem lesznek idén se kiesési gondjaik, azonban a bajnokságon keresztül a nemzetközi kupa helyekbe se fognak beleszólni. Musa Bakenga remek formában játszik a támadók közül és leginkább a tehetségek kinevelésére fókuszál továbbra is a klub. Nincs is ezzel baj, azonban így vérmesebb reményeik nem lehetnek a jóval nagyobb gazdasági lehetőséggel bíró élen álló négyes ellen. Hasonló a helyzet igazából mint a KBK esetében és talán ezért is olthatja ki egymást a két csapat szombat délután.

Ha visszanézzük az elmúlt meccseiket, akkor látható, hogy tavaly volt egy 4-3, ami nem éppen az undert favorizálná most. Megjegyzem, hogy a KBK góljait szerző játékosok egyike sincs már itt, míg az Odd is kevésbé tűnik veszélyesnek. A lejátszott négy meccsükből egy lett overes, míg rúgott gólok tekintetében tartják az 1-es átlagot. Összességében tehát mindkét oldalon adott, hogy egy underes meccset játszanak és ehhez kapunk egy 2.00 oddsot, ami így a részemről elfogadható.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021-06-04, 12:00

Borítókép: Sportfogadas.org

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Kristiansund BK - Odds Ballklubb Tipp

    2,5 gól under
    2.00 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Gavrilo

ROI 0.00 %

június

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Számlanyitási ajánlat

  • Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Skandináv foci 2021

SPF Előzetes hozzászólt
2021 jún 10. 21:02
Akiknek nem szóltak, hogy ez egy overes bajnokság

Ketten együtt tíz meccset játszottak eddig, abból nyolc under lett. Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2021 máj 25. 23:22
Több botlás nem fér bele!

A Rosenborg a hatodik fordulóban mindössze harmadik győzelmét szerezheti meg. Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2021 máj 20. 20:29
Masszív odds hétfőre!

Pünkösd alkalmából igen jól fizet a hazai. Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek