Rangadóra kerül sor péntek este a szaúdi ligában, ahol a listavezető Al Hilal a második helyezett Al Nassr csapatát fogadja. A Neymar - Ronaldo párharc ugyan elmarad, de így sem lehet ok a panaszra, hiszen két jó formában lévő együttes mérheti össze erejét.

2023 dec 1. 19:00
Tipp: Cristiano Ronaldo gólt szerez
Unibet
2.00

Al Hilal: Nagy remények, de már Neymar nélkül?

A kérdés leginkább az, hogy valaha pályára fog-e még lépni Neymar Szaúd-Arábiában? A sérülése komoly, eddig sem nagyon erőltette a játékot az Al Hilalban, amolyan szükséges rossznak tarthatta, hogy ott játszik. Ha éppen úgy tartotta kedve, akkor sérültet jelentett, miközben hazautazott Brazíliába, ahol a haverjaival bulizott, amiért Jorge Jesus és az Al Hilal vezetése is tajtékzott. Azt sem árt azonban megvizsgálni, hiányzik-e Neymar az Al Hilalnak?

Azon a kevés mérkőzésen, amikor pályára lépett, annyit nem tett hozzá a játékhoz, mint amennyit vártak volna tőle. Voltak cselek, néhány zseniális passz és gól is, de összességében csalódás volt a teljesítménye. Honfitársa, Malcom vagy Míchael jóval motiváltabbnak tűnik, nem mellesleg támadósorban ott van még Aleksandar Mitrovic, a hórihorgas szerb gólgép, rajtuk kívül még a csapatkapitány, a szaúdi Salem Al-Dawsari, aki szintén segíti góljaival az offenzív játékot.

Neymar egyszerűen nem fér el ebben a csapatban, bármennyire is furán hangzik. A sérülés mondhatni mindenkinek jót tett, hiszen Jorge Jesus is nyugodtan készülhet, nem lesznek botrányok, Neymar is rendezheti a sorait (elvileg már barátnőjével is szakított és átgondolja a jövőjét), nélküle pedig ugyanúgy hasít az Al Hilal, hiszen vezetik a bajnokságot. Azt a szaúdi ligát, amire jelenleg a kutya sem kíváncsi, ugyanis alig van nézettsége, de talán majd egy ilyen helyi derbi, mint az Al Hilal - Al Nassr segítenek.

Al Nassr: Cristiano Ronaldo az MVP

Az Al Hilal veretlenül vezeti a bajnokságot, de az Al Nassrnál játszik a bajnokság legjobbja, aki szórja a gólokat és senkinek sem kegyelmez. Cristiano Ronaldo még 38 évesen is komolyan veszi a sportágat, nem levezetni ment Szaúd-Arábiába, hanem címeket nyerni. Lehet őt kritizálni és utálni, de az biztos, hogy a kitartása legendás. Az első két meccsen veszített csak az Al Nassr a bajnokságban, azóta 11 győzelem és 1 döntetlen a mérlegük, ezeken a mérkőzéseken 15 gólt szerzett és 7 gólpasszt osztott ki Ronaldo.

A portugál zseni elképesztő formában van, mindössze az Abba elleni találkozó volt az, ahol nem tudta góllal vagy gólpasszal segíteni az övéit (nem is nyertek, mert 2-2-re végeztek). Emiatt kötődik Ronaldóhoz az ajánlatunk is, ugyanis annak ellenére, hogy a bajnokság legjobb formában lévő játékosa, eléggé magas szorzón adják a gólszerzését, pedig azért az Al Hilal hátsó alakzata is képes hibákra (Al Ahli és az Al Riyadh is betalált ellenük). 

  • Al Hilal - Al Nassr tipp

    Cristiano Ronaldo gólt szerez
    Unibet
    2.00

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés