Semmi köze a svájci lánynak Jens Lehmannhoz, a névrokonságon kívül, illetve hogy mindketten a nőkhöz vonzódnak. Hogyan kerül egy sportfogadási oldalra Alisha Lehmann? Megpróbáltam fogadni a Premier League-hez hasonló, Women's Super League-ben futballozó hölgyre!

Úgy volt, hogytaláltam női angol focis kínálatot, de leragadtam Alisha közösségi profiljainál. Például kiderült, hogy gyerekkori példaképe volt a jelenleg 30 éves Ramona Bachmann, akivel a 21 éves szőkeség együtt él. Játszottak is egymás ellen, amikor Ramona még a Chelsea játékosa volt. Alisha 2018-ban került Angliába, ahol jól indult a karrierje, de visszaesőben van a teljesítménye.

Első idényében 6-szor, a másodikban 3-szor volt eredményes, a jelenlegi pontvadászatban pedig még nem szerzett gólt. A svájci válogatott játékos figyelmét talán a közösségi oldalak veszik el, ahol meglehetősen aktív jelenléte már amolyan influencer kategóriába is eljuttatta. Nagykövete a Coca Colának és Adidasnak, de emellett is számos termék reklámozásával üti el idejét. Nézzünk is képeket róla, ha már fogadásig nem jutottam el.

Népszerű tiktokon (@alishalehmann7):

Népszerű instán is (@alishalehmann7):

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez és máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

betfair regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés

Borítókép: Alisha Lehmann. Fotó: Twitter