Semmi köze a svájci lánynak Jens Lehmannhoz, a névrokonságon kívül, illetve hogy mindketten a nőkhöz vonzódnak. Hogyan kerül egy sportfogadási oldalra Alisha Lehmann? Megpróbáltam fogadni a Premier League-hez hasonló, Women's Super League-ben futballozó hölgyre!

Úgy volt, hogytaláltam női angol focis kínálatot, de leragadtam Alisha közösségi profiljainál. Például kiderült, hogy gyerekkori példaképe volt a jelenleg 30 éves Ramona Bachmann, akivel a 21 éves szőkeség együtt él. Játszottak is egymás ellen, amikor Ramona még a Chelsea játékosa volt. Alisha 2018-ban került Angliába, ahol jól indult a karrierje, de visszaesőben van a teljesítménye.

Első idényében 6-szor, a másodikban 3-szor volt eredményes, a jelenlegi pontvadászatban pedig még nem szerzett gólt. A svájci válogatott játékos figyelmét talán a közösségi oldalak veszik el, ahol meglehetősen aktív jelenléte már amolyan influencer kategóriába is eljuttatta. Nagykövete a Coca Colának és Adidasnak, de emellett is számos termék reklámozásával üti el idejét. Nézzünk is képeket róla, ha már fogadásig nem jutottam el.

Népszerű tiktokon (@alishalehmann7):

Népszerű instán is (@alishalehmann7):

Superliga 23+24 bónusz

24 RON ingyenes fogadást kapsz szakaszonként, amennyiben 23 RON értékben fogadsz a román Superligára!

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Alisha Lehmann. Fotó: Twitter