Ha egy olyan történet érdekel, aminél minden részlet bejött, akkor inkább dobj Tamásnak egy lájkot, mert itt hiába nyertek több pénzt, egyetlen apró hiba becsúszott, és ettől fájdalmas emlék Micknek!

2006-ban egy szép márciusi napon Mick Dunning meglehetősen nagyot álmodva, felrakott a szelvényére 15 eseményt. Mindegyiknél pontos végeredményt játszott meg, szóval nem elég a nagy tippszám, még a fogadáson belül is az egyik legnehezebb lehetőséget választotta. Nekem konkrétan az is nehéz néha, hogy egyetlen meccsen telibe kapjam a nyertes csapatot, az akkor 52 éves Mick azonban nagy formában volt! Szépen sorban jöttek be a meglátásai, egész konkrétan 14 esemény bezöldült, ami egy elképesztően nagy fogás, de még hátra volt egyetlen találkozó!

"Nem bánhatsz meg olyat, ami nem is volt a tiéd" - Mick Dunning, átlagos sportfogadó.

Angol foci, sokadosztályban játszott egymással a Blackpool és a Port Vale. Úgy érezte Mick, hogy ez a bajnoki mérkőzés 1:1-re fog végződni. Két fontot tett amúgy a szelvényre, amiben azért volt csavar, nem kellett minden tippnek jönnie. Ezen a ponton több mint 20 ezer font már biztos volt, a teljes nyeremény azonban 1 millió fontra rúgott! Azért gondolom érzed a különbséget a kettő között, Mick is érezte, ezért kifejezetten örült, mikor a Blackpool megszerezte a vezetést. Aztán a 75. percben eljött a millió fontos pillanat, tizenegyest ítéltek a Port Vale-nek. A labda mögé Tony Dinning állt, és simán kihagyta, pedig főhősünk már biztos bent látta. Végül nem tudott eredményes lenni a vendég csapat, maradt az 1:0 a kijelzőn. Mick amúgy nem bánja, szerinte nem is volt az övé sosem az egymisi font.

125%-os üdvözlő bónusz 1000$-ig

A Sportbet.one fogadóirodánál akár 1000$-ig terjedő 100%-os első befizetési bónusz vár rád!

Sportbet.one regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: leolintang/Shutterstock