Az első Eb-selejtezős meccsén szerzett is már három pontot az angol válogatott és nem igazán adnák a következő hármat sem másnak. Az ellenfél a háború sújtotta Ukrajna lesz, mely egy angol klubcsapat ellen hangolva készült erre a találkozóra. Hazai győzelmet várok, gondolom te is!

Anglia legyőzte Olaszországot

Nápolyban csapott össze a legutóbbi Európa-bajnokság két döntőse, végül az angolok nyertek 60 év után Itáliában. Előzetesen azt gondoltam, hogy Olaszország és Anglia megoldja okosban, de azt hiszem tévedtem. Az angolok voltak jobbak, veszélyesebb támadásaik voltak, nem véletlenül kerültek előnybe az első játékrészben. Harry Kane lepattanó lövése Declan Rice elé került, ő pedig bevágta a hálóba. Ezt követően azt csinálták, amit szoktak, visszavettek a lendületből és kivárásra játszottak.

A második félidőben aztán jött Harry Kane történelmi pillanata, ő lett az angol válogatottsági gólrekordere. Összesen 54 találatnál jár a Tottenham játékosa, magabiztosan értékesítette a büntetőt. Láthatóan nem akarta elszúrni, vélhetően a rekordra gondolva. A nem túl magas színvonalú találkozón jött azért egy szépítő találat, a sokak által még nem ismert Mateo Reteguitól. Továbbá még egy kiállítás is volt, aki lapokra vonatkozó fogadási opciót választott, talán örülhetett Luke Shaw piros kártyájának.

Végül levonhattuk a következtetést, az angolok sokkal jobbak az olaszoknál. Támadásban eredményesek voltak, helyzeteket tudtak kialakítani, aztán mikor terv szerint előnybe kerültek, visszavettek. A célfocijuk is bőven elég volt Olaszország ellen, ezért aztán mindjárt ki is jelenthetjük, hogy Anglia gond nélkül fog kijutni arra az Európa-bajnokságra. Az olaszok behúzhatják a második helyet, de ez a produkció nem volt túl fényes.

Harry Kane - Anglia 011
Harry Kane gólt szerzett Olaszország ellen (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani/Shutterstock.com)

Háború ellenére fociznak az ukránok

Az orosz-ukrán háború kirobbanása után néhány hónappal, tavaly májusban már pályára lépett az ukrán válogatott. Akkor egy jótékonysági találkozón játszottak a Borussia Mönchengladbach ellen, és nyerni is tudtak 2:1-re. Aztán sorra jöttek a kötelező válogatott események, és azóta két vereség mellett, csak döntetlenek és győzelmek vannak az eredménysorban. Angolszáz vonalon voltak ellenfelek, Skócia, Írország vagy épp Wales.

Az előző időszak eredményeiből nagy következtetésre nem juthatunk, mert az ukránok leginkább keményebb, védekezőbb stílus ellen léptek pályára. Van egy konklúzió azért, ami nem hangzik jól számukra, amennyiben hátrányba kerülnek, nem igazán fogják a célfocira váltó angol válogatottat érdemben veszélyeztetni. Ezért fontos lesz az első gól a fogadásoknál, legyen szó az eredményre vagy épp az over-underre történő fogadásokról.

A bet365 kínálatában a hazai győzelem szorzója 1.25-ös oddson szerepel, ez maximum egy kombi szelvény esetében lehet érdekes. A mindkét csapat szerez gólt 2.25-ért játszható, ha nekünk négyszer sikerült mattolni az angolokat tavaly, vajon nekik menni fog legalább egyszer? Nem hinném, hogy túlságosan izgalmas összecsapás lesz, első félidős gólja után célfocira váltanak újfent az angolok, és végül 2:0-ra vagy épp 3:0-ra nyernek.

A cikkben közölt oddsok a(z) Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 24. 8:32 UTC.

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Harry Kane (Fotó: Marco Iacobucci EPP / Shutterstock.com)