Kétszerezni mindig jó, ha például minden hónapban egy fizetés helyet két fizetést kapnék, akkor az nagyon jó lenne. Mindkét angol másodosztályú meccsen ugyanarra tippelek: ázsiai hendikep - gólok száma 2 felett! Összesen 6 gól kell a sikeremhez, két meccsen arányosan elosztva.

Barnsley - Bristol City

Remekül kezdte az idényt a Bristol City, sajnos Nagy Ádám bajnoki részvétele nélkül. Az eddigi 4 forduló mindegyikét megnyerték, szinte végig ugyanaz a 11 játékos volt a pályán, egy 3-5-2-es rendszerben, aminél a szélsők könnyen tudják növelni a létszámot támadásban, mind védekezésben. Az xg adatok is mutatják, hogy a helyzetek és lövések veszélyessége alapján, több gólt is kaphattak volna, viszont kapusuk, Daniel Bentley többször is bravúrosan védett. Azt gondolom a védelmük nem olyan jó, mint amit a kapott gólok száma tükröz, ezért lehet esélye a rossz formában lévő Barnsley csapatának.

Miközben a Bristol kicsit talán erőn felül teljesít, addig a Barnsley nem olyan rossz, mint amit a tabella alapján gondolhatnánk. Egyszer voltak csak eredményesek az eddigi 4 forduló alatt. A látottak és az xg alapján is úgy tűnik számomra, hogy a hazaiakban több van, csak mondjuk úgy, eddig minden kifelé pattant a kapufáról, és nem befelé. A rossz eredmények miatt október elején menesztették Gerhard Struber edzőt, a kispadot átmenetileg Adam Murray vette át. Többször is került már ilyen helyzetbe a Barnsley csapatánál, és egyszer sem szenvedett vereséget. Nem sikerült jól megindokolnom, de legalább három gólt várok, leginkább a két védelem gyengesége miatt.

Oakwell Stadion, a Barnsley csapatának otthona (Fotó: Michael715 / Shutterstock.com)

Brentford - Coventry

Van egy elméletem a Brentford kapcsán. Egy igazán profi és céltudatos vezetősége és szakmai háttere van a klubnak, melynek nagy csalódás lehetett, hogy nem jött össze a Premier League-be való feljutás az előző idényben. Ott voltak a kapuban, de egy hosszabbításos meccsen a Fulham jobbnak bizonyult. Néhány héttel később 3:0-ra verték a PL-be már feljutott Fulhamet a ligakupában, ami egyrészt revans is volt, másrészt pedig mutatja, hogy nagyon komolyan veszik azt a sorozatot. Jól sikerült a negyeddöntős sorsolásuk is, a Newcastle-t kapták, tehát közel kerülhetnek az Európa-ligát jelentő kupagyőzelemhez. Mindez azért fontos, mert a bajnokságban eközben 4 forduló alatt mindössze 4 pontot szereztek, másra terelődött a figyelem.

Arra próbálok kilyukadni, hogy sokkal több van a Brentfordban, minthogy 4 forduló alatt 6 gólt szerezzen, és ugyanennyit kapjon. A ligakupa csak decemberben folytatódik, szóval újra központba kerülhet a Championship. Az előző bajnoki idényben az összes csapat közül a Brentford szerezte a legtöbb gólt, összesen 80 találatig jutottak a 42 forduló alatt. Harmadosztályból frissen feljutó a Coventry, melynek sérült és eltiltott védője is van. Ezek ellenére sem túl veretes a védelmük, szóval úgy érzem, hogy a hazaiak akár egyedül is megszerezhetik a három gólt.

Mindkét meccsre megjátszva az AH 2 felett, az Unibetnél egy duplázós kombit eredményez. Ha szerinted ez egy rossz ötlet, mindenképp jelezd, érdekel hogy gondolkodnak mások!

október 17., szombat

Unibet TV

Fogadj kockázatmentesen akár 20 000 Forintért és nézd a meccseket élőben az UNIBET TV-n!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Championship Tipp

    Brentord - Coventry és Barnsley - Bristol: AH 2 gól felett
    2.01 Unibet