November 29-én derül ki, hogy a France Football szaklap díját ki kaphatja meg. A véghajrában két ember mögé gyűltek sorba a szurkolók, akik szerint Robert Lewandowskinak vagy épp Lionel Messinek járna.

Nálunk a fórumon az Aranylabda 2021 topikban is ezen két név merült fel, és hiába volt minden érv a lengyel mögött, valahogy úgy tűnt, szorzók alapján is, hogy Messi lehet a befutó. Hiába jöttek a sajtóhírek, nyilatkozatok, olyan is volt, aki már Jorginhónak adta volna, de ez mit sem változtatott Messi esélyein. Végül aztán jött egy állítólagos kiszivárgott papír, ami megváltoztatta a fogadási kínálatot. Íme a fotó:

Elég volt annyit ráírni, hogy France Football, és máris letarolta a sajtót és a bukmékereket is. Nem cáfolták, és nem is erősítették meg a hitelességet, ami persze nem is feladata a France Footballnak. Ezek alapján a Bayern München lengyel támadójának 627 pontot kap, amivel megnyeri az Aranylabdát, míg a második helyen a hatszoros győztes Lionel Messi szerepel, mögöttük pedig Karim Benzema következik. Nálad ki volt a jobb? Fogadnál egy ilyen dokumentum alapján?

Lewandowski - 1.30  Messi - 2.50  Benzema - 15.00

Borítókép: Az Aranylabda. (Fotó: Calcio Streaming / Flickr)

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez, s máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

betfair regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org