A 2. fordulót rendezik az elkövetkezendő 3 napban a férfi röpisek Világliga sorozatában (kivétel a B csoport, ott már a negyediket). A pénteki találkozók közül két mérkőzést találtam érdekesnek, de nem is elsősorban a párosítás vagy az odds miatt, hanem a külföldi fórumokon olvasott infók okán. Ezekről írnék most pár sort.

Az egyik kiszemelt találkozó az Argentína-Bulgária összecsapás. Először is tudni kell, hogy a bolgár válogatott háza táján mostanság teljes a káosz, egymást érik a balhék. A szövetségi kapitányuk Radostin Stoychev (a világ legjobb klubcsapatának tartott olasz Trentino edzője is) és a szövetség elnöke között nagyon megromlott a viszony, vastagon benne volt a levegőben a menesztése. Több kulcsjátékos is lemondta a válogatottságot, ráadásul sérültjeik is vannak. A csapategységről pedig mindent elmond , hogy senki nem hajlandó egy szobában lakni a csapatkapitánnyal, V. Nikolovval…  Ezek után a napokban robbant a bomba, hogy Stoychevet kirúgták, ezért a legnagyobb sztárjuk Kaziyski lemondta a válogatottságot. Ez nem meglepő mivel a válogatottban és a Trentinoban is ő Stoychev jobb keze. Ez azonban még nem volt elég, mert a megmaradt csapatból még 3-an nem utaztak el Argentínába. Nem is kis nevek. Tehát az 1. forduló óta tovább gyengültek, akkor pedig sima 3-0-val bizonyult jobbnak tőlük (semleges pályán) Argentína. A Buenos Aires-i pokolban még a legjobb összeállításában fellépő klasszis bolgár csapatnak is nagyon meleg lenne a helyzet, így pedig még a szett nyeréshez is bravúr kellene. Az argentínok rohamléptekkel fejlődnek, már nem csupán a 2. legjobb dél-amerikai csapat, de a világ bármelyik válogatottjára veszélyes. Egyre többen áramlanak át Európába, a legjobbjaik az olasz bajnokság – amely a világ legerősebb bajnoksága – élcsapatainál meghatározó játékosok, elég csak Conte vagy Quiroga nevét megemlíteni. Ezt a szedett-vedett csürhére emlékeztető bolgár válogatottat egyszerűen szét fogják tépni. A 3-0-ban sem lenne semmi meglepetés, de -1,5-ös szetthendivel ez a találkozó szinte biztosnak tűnik.

A másik ilyen találkozó az Olaszország-USA, ahol az olaszok egész egyszerűen a B csapatukat küldik el Lyonba.  Arra vonatkozó információt sehol sem találtam, hogy mi a döntés oka. Az 1. körben, amit náluk rendeztek, még mindenki a fedélzeten volt, Savani, Lasko, Birarelli, Fei és a többi világklasszis is játszott. Ennek megfelelően simán be is húzták ezt a fordulót, simán verve az USA, Franciaország, Korea triót. Most azonban egy eddig sehol sem látott, soha ilyen összeállításban pályára nem lépő olasz válogatottat fogunk látni Franciaországban.  Mindössze 3 játékos maradt hírmondónak, ők is perememberek. A sztárok helyett pedig nemzetközi téren ismeretlen, rutintalan játékossal lett feltöltve a keret. Ebben a formában az is szép teljesítmény lesz, ha szoros meccset tudnak játszani valakivel. Az amerikaiak nem kezdték jól ezt a sorozatot, az olaszok és a franciák is simán verték őket, és csak Koreát sikerült legyűrniük. Azonban ezt a lehetőséget nekik is ki kell használniuk, és azért ne feledjük, hogy ők az olimpiai címvédők. Az akkori csapatuk 60-70%-a még most is játszik, tele vannak európai nagy csapatokban játszó világklasszis játékossal, szóval egy nagyon komoly erőt képviselő válogatottról van szó. Azt gondolom kötelező hozniuk ezt a találkozót, sőt -1,5-ös szetthendivel is jönnie kell.

 

 

Tipp:  Argentína  -1,5 szett

Odds: 1,35

Iroda: Expekt

 

Tipp:  USA  -1,5 szett

Odds: 1,55

Iroda: Expekt

1. gólszerző győztesre/helyre

Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org