Izgalmas csatára van kilátás Thesszalonikiben, ahol az Aris fogadja majd az U-Kolozsvár csapatát az EuroCup ötödik fordulójában, ahol a kolozsvári gárda nagy lépést tehetne a továbbjutás fel. 

2023 nov 1. 19:05 Közvetítés: UnibetBet365
Tipp: U-Kolozsvár győzelem
Bet365
2.05

U-Kolozsvár: Nem szabad hibázni

Ahogyan korábban említettük, az U-Kolozsvár keretének magja maradt erre az idényre is (Patrick Richard, Andrija Stipanovic, Karel Guzman és Emanuel Cate), melléjük érkezett nyáron három amerikai légiós, akikkel kiegészülve egy egész masszív csapat jött össze. Ez pedig az eredményeken is érződik. A román bajnokság már nem kihívás számukra (öt fordulót követően már +100 pontos különbséget alakították ki), viszont az EuroCupban is sokat fejlődtek, már idegenben is veszélyesek az ellenfelekre.

A Bayern Münchentől érkező D.J. Seeley volt az egyik vezér az első fordulókban, utána viszont már előlépett Andrija Stipanovic is, akinek nagy érdemei voltak a Buducnost elleni sikerben. Az első 6 pontot ő szerezte a mérkőzésen, később pedig 18 egységig jutott. A 15 pontos győzelmet semmi sem veszélyeztette, nem volt meg a szokásos kolozsvári félidői bealvás sem, a harmadik negyedre is energikusan érkeztek. Az U-Kolozsvár végig kontrollálta a mérkőzést, egyre magabiztosabb a gárda, ami továbbjutást érhet. 

Aris: Csalóka eredménysor

Átvizsgálva a görög Aris gárdájának eredményeit, arra a következtetésre juthatunk, hogy egész jó kis csapatról van szó, esélyük van a továbbjutásra is. Azonban két győzelmük mondhatni kötelező siker volt, hiszen a manapság több sebből vérző Turk Telekom csapatát verték, illetve a csoport messze leggyengébb együttesét, a Slask Wroclawot. A Gran Canariától simán kikaptak, de a litván Lietkabelis is megoldhatatlan problémát okozott nekik. A görögök problémája, hogy nincsen csapatjáték, triplázásuk is ingadozó, így, ha egy kicsivel komolyabb védekezést kapnak periméteren, akkor úgy járnak, mint Litvániában, ahol ugyan a volumen megvolt, de csak 25%-al dobták a hármasokat.

Meglepetésre készül az U-Kolozsvár

Az eddigiek alapján csak a szorzók miatt lenne meglepetés az U-Kolozsvár sikere, a mutatott formát tekintve abszolút reális a győzelmük. Az amerikai légiósok kiegészülve a Stipanovic vezette maggal nagyon masszív rotációt alkotnak, akik jól játszanak és felveszik a versenyt a csoport legjobbjaival is. A Buducnost sima legyőzése egy intő jel volt a többieknek, ez a kolozsvári csapat tényleg komolyan gondolja az idei EuroCup küzdelmeit, míg az Aris érezhetően sebezhető és csak gyengélkedő ellenfelekkel szemben van esélyük. 

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 október 31. 19:0 UTC.

  • Aris - Universitatea Cluj-Napoca tipp

    U-Kolozsvár győzelem
    Bet365
    2.05

Duplázd meg nyereményed akár 100$ értékig

A Stake.com-on a legrangosabb európai focira fogadva megkétszerezheted nyereményed.

Stake regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés