Hétközben olyan vérengzést rendezett az Arsenal francia ellenfelével, amire még én sem számítottam, pedig overesre tettem a Lens taktikája miatt a meccset. Eközben a középmezőnybe ragadt a Wolves, ami talán egyfajta a túlteljesítésnek számít. Tekintve hogy sokan kiesés közelébe várták ezt a klubot, mindenképp pozitív meglepetés a szereplésük.

Kiadós BL-győzelem után az Arsenal

Nagyon rossz időpontot választottam az elarsenaloz kifejezés bevezetéséhez, mert úgy lesöpörték a Lens együttesét a Bajnokok Ligája mérkőzésen néhány napja, ahogy ezt illik csinálni. Rámoltak a franciáknak 6 gólt, és cserébe nem kaptak egyet sem. Összejött a továbbjutás egy körrel a vége előtt, élen állnak a csoportban, ahogy a bajnokságban is még a forduló kezdete előtt. Egy pontos előnyük van a Manchester City csapatával szemben, amelyet jó eséllyel megőriznek.

Felülteljesítették az xG mutatót, tehát a várható gólok számát, hiszen 2.59-es eredményre szereztek 6 gólt. A labdabirtoklás eloszlott, jutott a Lensnek is 50%, szóval nem hozta a domináns játékot a londoni klub. Összesen 8 kaput eltaláló lövésre ennyi gól azért kifejezetten jó egy ilyen stílusú klub esetén. Ez mindenképp pozitív előjel a Wolves elleni meccs előtt, hiszen legutóbb a Farkasokkal szemben is kiszakadt a gólzsák. Tehát nem esett vissza az Arsenal, talán még javult is legutóbbi egymás elleni meccsük óta.

Ben White - Arsenal 001
Ben White (Fotó: Maciej Rogowski Photo/Shutterstock.com)

Középmezőnyben tartózkodik a Wolves

Az angol bajnokság idei szezonjában a középmezőnyben bérelt helyet magának a Wolverhampton, melyet leginkább a kieső helyek közelébe vártak sokan. Kellett ehhez a klub edzőváltása, hiszen a keretet akarta volna erősíteni a tavaly novemberben kinevezett Julen Lopetegui. A spanyol szakember nem értett egyet a vezetőséggel, végül menesztették. Helyére aztán Gary O'Neil érkezett, aki talán rácáfol az előzetes elvárásokra.

Legutóbb hétfőn léptek pályára és vereséget szenvedtek a Fulham ellen a szokatlan időpontú találkozón. Kétszer is kiegyenlítettek, de végül Willian büntetőből megszerezte a győztes gólt. Ha ellenük sem tudott domináns szerepbe kerülni a Wolves, akkor ezt az Arsenal otthonában sem fogja tudni megtenni. Mario Lemina és Joao Gomes eltiltott, Pedro Neto és Joe Hedge sérültek. A hazaiaknál is vannak hiányzók, de a pályára lépők így sokkal erősebbek, mint a Wolves kerete.

Arsenal - Wolves mérkőzés tippek

Azt gondolom, amikor lendületben vannak az Ágyúsok, akkor mindig érdemes kételkedni. Ezt én megtettem, kételkedtem, viszont a Farkasok sokkal kétségbeejtőbbek. Így aztán hazai győzelem várható, amire az Unibet kínálatában 1.30-ért fogadhatunk. Nem túl veretes szorzó, ahogy az overek piaca is bedőlt, hiszen a 2.5 gólnál többre 1.58-as szorzót adnak. Nehéz igazán jó tippet találni a meccsre, de az biztos hogy nálam ez legalább két gólos hazai siker.

december 02., szombat

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 november 30. 13:39 UTC.

Superliga 23+24 bónusz

24 RON ingyenes fogadást kapsz szakaszonként, amennyiben 23 RON értékben fogadsz a román Superligára!

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Gabriel Martinelli (Fotó: Maciej Rogowski Photo/Shutterstock.com)