Nem úgy zárul az Ágyúsok szezonja, ahogy azt még karácsonykor tervezték, és ahogy a többség gondolhatta. Elúszott a bajnoki cím, arcpirító vereségekkel zárul számukra az idény. Nem örülhet túlságosan a Wolves sem, olyan semmilyen bajnokságot tudhatnak maguk mögött, de legalább kiesési gondjaik nem lettek végül.

Vereségekkel zárul az Arsenal szezonja

Többen próbálták már elemezni, miért alakult így az Arsenal szezonja, hiszen meglehetősen sokáig álltak az élen. Minden jól alakult, több nyerőemberük lett, a taktika passzolt a kerethez, jöttek a győzelmek és magabiztosnak tűntek. Arra jutott a BBC Sport, hogy Saliba sérülése és a Manchester City elleni tavaszi vereségek lökték gödörbe Mikel Arteta együttesét. Az biztos, hogy azok a derbik elég egyértelmű vereségek voltak, de azért ennyire nem illik elbukni.

Mostanra az Arsenal teljesen szétesett csapat lett, a Brighton és a Nottingham elleni zakók arcpirítóak. Az utolsó pillanatig küzdés jeleit nem mutatta ez az együttes, nyilván értem, hogy például csak matematikai esélyük volt már csak az utóbbi meccsükön. De valahol azért mégis stílszerű, és lehet mentalitásbeli problémákra vezethető vissza. Talán még a bajnoki cím elbukása is ebben keresendő, mert a Nottingham tele volt sérülttel, de a Brighton is bőven verhető kategória kellene hogy legyen egy bajnokjelölt számára.

Bukayo Saka - Arsenal 015
Bukayo Saka (Fotó: Maciej Rogowski Photo/Shutterstock.com)

Egy semmilyen bajnokságon van túl a Wolves

A kínai pénzen működő Wolves csapata nem igazán lehet büszke erre a szezonra, igazán nagy dolgot nem értek el. Kiesés gondjaik nem lettek végül, de talán mindenki többet várt Julen Lopetegui mestertől. Az eddigi mérlege 26 mérkőzés, ezalatt pedig 10 vereség, 5 döntetlen és 11 vereség. Több gólt kaptak, mint amennyit szereztek, amiben a vereségek nagy szerepet játszottak. Ha a Wolves kikap, akkor úgy rendesen bukik, például a Brighton 6:0-ra győzte le őket.

Tárgyaltuk már az Everton elleni meccsük előtt, hogy előre sem vezet igazán út, és bukni sem tudnak már nagyot. Ezért aztán náluk sem lehet megjósolni, mire számíthatunk. Sérülés nem hátráltatja őket, a gólszerzéssel vannak inkább gondjaik. Ez az idény során sem megoldott gondjuk volt, az átigazolási időszakban erre biztosan figyelnek. Állítólag megkörnyékezték már a feljutásért harcoló Coventry támadóját, Gyökeres Viktort.

Arsenal - Wolves leginkább no bet

Sok fogadási lehetőség van a bet365-nél a mérkőzés kapcsán, ahol szorzók alapján a hazai győzelem a legvalószínűbb kimenetel. De a bizonytalanság szerintem akkora, hogy inkább nem tippelnék előzetesen a meccsre, sokkal inkább mennék az élő fogadások felé. Rengeteg múlik azon, hogy az Arsenal mennyire adta fel az egész évet, mert ha nagyon, akkor simán jöhet egy döntetlen, esetleg vendég gól, vendég siker.

május 28., vasárnap

A cikkben közölt oddsok a(z) Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 május 23. 13:32 UTC.

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Bukayo Saka (Fotó: Maciej Rogowski Photo/Shutterstock.com)