A héten rendezik a wimbledoni selejtezőket, míg a főversenyek jövő hétfőn kezdődnek (június 27-én). Igazi magas színvonalú teniszt láthatunk majd, és számos beszédtéma van a hétvégére tervezett sorsolás előtt.

Hogyan befolyásolják a körülmények a fogadásokat?

A száraz és forró körülmények, amelyek az Egyesült Királyságban a tavasz és nyár nagy részében uralkodtak eddig, biztosítják majd a pályák gyorsaságát. Sok tie-breakre lehet számítani, különösen a nagy szervás meccseken és néhány hosszú meccsre is, ahol kevés break lehetőség adódik a játékosok számára - ami nagy variabilitást eredményezhet.

Mivel sok játékos esetében nehéz nagy volumenű és friss füves pályás adatokhoz jutni, a versenyzők értékelésénél két dolgot kell megvizsgálni: a középtávú füves adatokat és a gyorsabb körülmények között játszó játékosok legfrissebb számait, például a salakot emelve ki a 2022-es adatokból.

Dominál majd Djokovic és Nadal? 

A favorit Novak Djokovic jelenleg 1.80-as szorzóval szerepel a bet365 végső győztes ajánlatában, míg a világelső Daniil Medvegyev és Alexander Zverev távollétében kiemelkedő helyzete lehet Wimbledonban, és az elmúlt évek füves pályás adatai is vitathatatlanok.  Kétségek merülnek fel azonban a meccskondíciójával kapcsolatban, mivel a Rafael Nadaltól a French Open negyeddöntőjében elszenvedett veresége óta nem láttuk versenyszerűen játszani.

Nadal sem játszott még füvön ebben a szezonban, és történelmi ellenszenvvel viseltetik a borítás iránt, hiszen utoljára 2011-ben, több mint egy évtizede jutott itt döntőbe. Tekintettel a spanyol jelenlegi sérüléseire, problémáira, bátor dolog lenne 7.50-es oddson rá fogadni.

Kik az esélyesek?

Nadal előtt az olasz Matteo Berrettini áll a listán, aki jelenleg 6.50-en érhető el. Míg Nadal és Djokovic úgy döntött, hogy nem vesznek részt a füves pályás bemelegítő versenyeken ebben a szezonban, addig Berrettini ezeken nagyszerűen teljesített: Stuttgartban és a Queens Clubban egymást követő hetekben nyert, mielőtt ezen a héten jól megérdemelt pihenőjét élvezhette volna. Berrettini nem is kívánhatott volna jobb visszatérést a márciusban elszenvedett sérüléséből és mivel erős adogatását valószínűleg segítik a gyors wimbledoni körülmények, úgy tűnik, komoly veszélyt jelenthet a nagyobb nevekre.

További veszélyforrást jelenthet Djokovic és Nadal mellett Felix Auger-Aliassime (12.00), Marin Cilic (21.00) és Nick Kyrgios (19.00). Mindannyian szereztek idén győzelmeket füvön. Cilic esetében úgy tűnik lenyűgöző formának örvendhet, miután nemrég meglepő módon bejutott a French Open bajnokság elődöntőjébe, és hosszú távú füves pályás múltja is van. 

Kyrgios szintén igazi esélyesnek tűnik. A sorsolás sokat fog diktálni számára idén Wimbledonban, de elméletileg az első fordulóban olyanokkal találkozhat, mint Djokovic vagy Nadal, ami nagy próbatételt jelentene az elit duó számára.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022-06-22, 12:00

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.orgSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Számlanyitási ajánlat

  • Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 útmutató
Bet365 regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Wimbledon 2022

SPF Ajánlatok hozzászólt
Ma, 7:05
Otte megviccelheti Alcarazt?

Oscar Otte pályafutásának legjobb füves idényén halad át és tovább szépítené azt Carlos Alcaraz ellen a harmadik fordulóban. Olvasd tovább!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org
SPF Ajánlatok hozzászólt
Ma, 7:04
Tovább száguld Van Rijthoven

A holland Tim Van Rijthoven pályafutását egy új magaslatra ugratta az idei füves idényben és a londoni Grand Slam-tornán sem szeppent meg. Olvasd tovább!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org
SPF Ajánlatok hozzászólt
Tegnap, 6:40
A bukmékerek leírják a tavalyi negyeddöntős Golubicot

Tavaly Viktorija Golubic az utolsó nyolc közé jutott a londoni Grand Slamen, de az idei második fordulós ellenfelét, Barbora Krajcikovát mégis nagyobb eséllyel illették a továbbjutásra. Olvasd tovább!

Még több Tenisz