Az első magyar FC Barcelona webáruház: EuroBarça Shop

Milán
2021 szept 23. 11:15
1 hozzászólás

Foci fc barcelona

A legjobb termék válogatást, a legjobb minőségben, és a legjobb áron eljuttatni a Barcelona szurkolókhoz. Ez volt az eredeti cél az EuroBarça Shop megalkotásával 2018-ban. 

Több mint három év távlatából, látva a vásárlók visszajelzéseit is, ki lehet mondani, hogy bár ez a cél soha nem teljesülhet véglegesen, de szép sikereket így is fel lehet mutatni. Sok termékkör esetében igaz, hogy olyan hiányt pótol az FC Barcelona shop, ami adott volt, mára azonban jórészt eltűnt, és sokak számára pont olyan termékek kerültek piacra, olyan áron, amire igény mutatkozott. 

Említhetők jó példaként Andrés Iniesta borai, amelyeket olyan árakon sikerül eljuttatni a Barcelona szurkoló fogyasztókhoz, ami eddig más forrásokból elképzelhetetlen lett volna. De a rajongók jól sikerült válogatást találhatnak a pólók, galléros pólók tekintetében, és a különböző kardigánok, pulóverek terén is. Ez igaz általánosságban a ruhaneműkre, a lakástextil termékekre, kulacsokra, sapkákra is.

Jelentős részben azért más az EuroBarça Shop, mint bármely más webáruház, mert itt valóban a Barcelona szurkolói válogatják össze a termékkört ugyanolyan Barcelona rajongóknak, mint ők is. Éppen ezért nem az a cél, hogy minden fellelhető Barcelona termék kínálatba kerüljön, hanem csak azok, amik megjelenés, illetve ár-érték arányban erre hivatottak. A szurkolói ízlés alapján a legjobbak, legszebbek, vagy azok, amik az adott áron feltétlenül a megéri kategóriába tartoznak. De mindig egy válogatás jön létre, amely a cél szerint a legközelebb áll a valódi szurkolói igényekhez. 

Mindezt magyarországi raktárkészlettel teljesíti az EuroBarça Shop, mely az egyetlen dedikált Barcelona shop az országban. Így megadja azt a kiszámíthatóságot, ami elengedhetetlen a vásárlóközönség számára, hiszen a rendelések teljesítése így villámgyors tud maradni minden időszakban. Elhivatottsággal, felelősséggel, a Barcelona webshop a lehető legjobb vásárlási élményt szeretné nyújtani az év minden időszakában, attól függetlenül, hogy aktuálisan éppen sikeres, vagy kevésbé sikeres periódust él meg az FC Barcelona.

Próbáld ki a Betfair Tőzsdét ingyen!

Fogadj 4000 Ft értékben és ha nem nyersz, visszatérítik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások 1

grof19

grof19

  • 2021 szept 23. 17:11

Valóban nagyszerű termékek vannak igen jó árban. Minden Barca szurkoló megtalálhatja kedvére való terméket.


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Próbáld ki a Betfair Tőzsdét ingyen!

  • Fogadj 4000 Ft értékben és ha nem nyersz, visszatérítik.

betfair útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kapcsolódó cikkek