A Lazio második helye stabilnak tűnik, de távolodik a hőn áhított bajnoki cím. Muszáj győzniük Torinóban!

Torino - Lazio

Érdekességre bukkanhat az ember, ha átnézi a Lazio idei meccsei. Amikor a csapat idegenben favoritként játszott bajnokit (1.50 és 2.00 közötti szorzón), az alábbi eredmények születtek: SPAL (1:2), Sassuolo (2:1), Cagliari (2:1), Brescia (2:1), Parma (1:0), Genoa (3:2). Két különböző szempont alapján, két találkozó lóg ki a sorból: a SPAL kivételével mindenkit megvert idegenben ilyen szorzótartományban a Lazio, illetve a Parma kivétel, mindenki ellen 2,5 gól feletti meccseket játszottak. 

A Torino a hazai meccsein nagy underdogként (4.00 feletti szorzó) felemásan szerepelt: Atalanta (0:7) és Juventus (0:1). A Lazio játéka inkább a bergamói klubéhoz áll közelebb, gólerősek, támadófelfogásban játszik Simone Inzaghi csapata. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a Lazio idegenben 10 meccsen játszott 2,5 overt (77%), illetve a Torinónál is többségben vannak a minimum három találatot hozó mérkőzések, akkor minden adott, hogy jöjjenek a gólok, nem?

Francesco Acerbi (Fotó: Marco Iacobucci Epp / Shutterstock.com)

A statisztika azonban önmagában nem jelent semmit, mutatott játék, illetve a hiányzók is fontos szerepet játszhatnak a mérkőzés alakulásában. Kedvezően hathat az over tippre, hogy a Lazio védelmében oszlopa, Luiz Felipe nem játszhat, ahogyan honfitársa, Lucas Leiva sem. Ez megkönnyíti a gólszerzést a torinóiak számára, ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy a Lazio továbbra is versenyben van a bajnoki címért, támadniuk kell. 

A Lazio védelmének problémáit jól jelzi, hogy két fejesgólt kaptak, illetve Ribéry átszlalomozott a hátvédsoron, amikor a Fiorentina előnybe került Inzaghi fiai ellen. A Torinóban nincsen Ribéryhez fogható játékos, viszont idén 8 gólt szereztek fejesből. Ezek alapján, ha a Lazio egyedül nem hozná le a 2,5 gól feletti opciót, akkor besegíthet a Torino. A Lazio gond esetében bízhat a tizenegyesekben is, hiszen idén 15 alkalommal végezhettek el büntetőrúgást.

Borítókép: Sergej Milinkovic-Savic (Fotó: Marco Iacobucci Epp / Shutterstock.com)

Labdarúgás korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 2 gólos előnyt szerez - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Torino - Lazio Tipp

    2,5 gól felett
    1.80 Bet365