Manchester City, Real Madrid, Manchester United és Bayern München. Mi a közös bennük azon kívül, hogy nagy csapatok? Mindegyikük formája akadozik a szezon elején és kedden mind a négyen javíthatnak a BL-ben. 

Hoffenheim - Manchester City

Ha durvák akarnánk lenni, akkor azt is mondhatnánk, hogy a PL-ben Pep Guardiola nem szokott hozzá a minőségi rivális edzőkhöz, de ez barokkos túlzás lenne. A Bajnokok Ligája azonban más színtér, ahol már nem először bukott a spanyol tréner, ráadásul most kezdésként Genesio gárdájával szemben. Most a fiatal Julian Nagelsmann jön és az ő "középszerű" Hoffenheimje. Volt már róluk szó idén részletesebben, így annyira nem taglalnánk őket.

Josep Guardiola (Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com)

Az angoloknak nem fog ízleni a Hoffenheim által alkalmazott emberfogásos presszing, ez nagyban nehezítheti a labda felhozatalát, több felívelésre kényszerülhet Guardiola csapata. Hasonló elv ez, mint amit Klopp alkalmaz, annak sem örült annyira a City tavaly. A németek kisebb válságba kerültek a bajnokságukban és az egyetlen esélyük ezen a találkozón, ha végig visznek egy-két kontrát, különben bedarálják őket. Ebben bízva, megjátszható lehet a +1,5 gól a hazaiakra (1.81).

Bayern München - Ajax

Elnézve a Bayern Münchent a Hertha otthonában, simán azt gondolhatná az ember, hogy lehet esélye az amszterdami csapatnak. Aztán megnézve, hogy egyetlen komoly ellenfelük idén a PSV volt és tőlük is kaptak egy hármast, rögtön elgondolkodunk. A gond ezzel a találkozóval az, hogy erősen kérdőjeles, hogy képes-e 90 percen át olyan fegyelmezetten védekezni ez ellen a védelmet körbepasszoló, üres területet kereső németek ellen az Ajax, mint ahogyan tették azt Dárdaiék. Ha erre nem képesek, komoly zakó lehet a vége (3,5 over: 1.91).

20.000 Forint Kockázatmentesen!


Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Manchester United - Valencia

Nagyítóval kéne keresni a különbséget a két csapat formája között. Na nem azért, mert annyira jók, hanem mert pocsék mind a kettő. Mourinho vállalhatatlan, mint a teljesítménye a klubjánál, de a másik oldalon Marcelinóra sincsen szebb jelző, bár a hétvégi győzelme az Anoetában kicsit feledteti az eddigi botlásokat. Az azonban továbbra is aggasztó, hogy támadásépítésben és befejezésben sok kraft nincsen. Ha megvannak a helyzetek, akkor Rodrigóék csak elvétve találnak be, ha viszont jó formában vannak, akkor meg a kiszolgálás gyér. 

José Mourinho. Fotó: kivnl/Shutterstock.com

A Unitednél sem jobbak az állapotok, a Pogba - Mourinho háború már bejárta a bulvárt is, egyértelműen a végét rúgja a Mou-korszak, már csak azt nem tudni, hogy mennyi ideje maradt a csapatnál a legendás portugál trénernek. Taktikailag már több alkalommal is megbukott, de ez a keddi meccs még mindig nyerhetőnek tűnik. Tudják ezt a bukik is, ezért adnak mindössze 1.67-et rájuk.

Mourinho az ilyen meccsekre mindig felszívja magát, de vajon a játékosai is akarják még ezt a helyzetet folytatni vagy új edzővel képzelik el a szezon hátralévő részét? Utóbbira adhat okot az elmúlt hetek teljesítménye, akkor viszont lehet keresnivalója az X2-nek (2.25).

CSZKA Moszkva - Real Madrid

Ki profitálhat abból, hogy Lopetegui Real Madridja túlterhelt az elmúlt hetekben? Az orosz CSZKA, ahogyan abból is, hogy nagyon nagy a távolság az orosz és a spanyol főváros között. Nem utazik a kerettel ugyanis Gareth Bale és Marcelo mellett Sergio Ramos sem. Mind a hárman sérüléssel bajlódnak, ahogyan Isco is. Ez négy kulcsember, de ebből kettő, ha hazai pályán lennének, akkor szerintem ott lenne a kezdőben a sérülések ellenére is (Sergio Ramos és Bale), de így nem kockáztat Lopetegui. 

Itt elemeztük részletesebben madridi gárda helyzetét, sok minden nem változott azóta sem. Isco és Bale hiánya a támadójáték összeomlásához vezethet, de ezen "segíthet" a moszkvai három belső védős rendszer. Eléggé univerzális szélsőkkel dolgozik ugyanis a CSZKA, akik inkább támadó középpályások, mintsem védők, így a széleken könnyebb lesz megbontani a hazaiak védelmét.

Inkább tűnik sok találatot hozó mérkőzésnek ez, mintsem egy hazai bravúros pontszerzésnek a vendég hiányzók ellenére is (2,5 over: 1.66). Az oroszok szorzója rohamosan csökkenni kezdett a spanyol utazó keret kapcsán, aki bátor, az tehet azért egy próbát. 

Parlay bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 21.47 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Parlay bónusz

  • Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Bajnokok Ligája Fogadások 2018/19

butyi hozzászólt
2019 máj 14. 11:15
AZ UEFA KÉRHETI A MANCHESTER CITY KIZÁRÁSÁT A BAJNOKOK LIGÁJÁBÓL

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nyomozóhatósága vizsgálatot indított a Manchester City ellen, ugyanis a klub vélhetően megszegte az európai labdarúgás pénzügyi szabályait. A szervezet a súlyos vádak miatt azt javasolja, hogy zárják ki az angol bajnokot a legrangosabb európai kupasorozatból, a Bajnokok
csabax hozzászólt
2019 máj 10. 10:59
Kétségtelenül "érdekes" megközelítés az alábbi.
Ám az is, hogy van benne némi igazság.  ;)

SPF Admin hozzászólt
2019 máj 9. 13:11
Kemény lenne ha a Tottenham nyerné.  :D

Szerinted ki nyeri idén a BL-t (a csapatok mellett a szorzók szerepelnek)?
Fc Barcelona - 6 (35.3%)
Liverpool - 6 (35.3%)
Tottenham - 0 (0%)
Ajax - 5 (29.4%)

Kapcsolódó cikkek