Bajnokok Ligája: Döntőnek is beillene

Bence
1 tipp
2019 febr 19. 16:49
Szólj hozzá!

Foci Bajnokok Ligája Juventus Atlético Madrid

Egy komoly taktikai párharc van kibontakozóban, ami akár egy döntővel is felérhet. Nagy lépést tehet a végső győzelem felé az a klub, aki a másikat kiejti!

Atlético Madrid - Juventus

Ez egy olyan párharc, ami akár egy döntőnek is beillene, ahogyan a címben is írtuk. Két edző, akik régóta irányítják a klubjaikat, de a hőn áhított sikert még nem sikerült elérniük. Ennek érdekében mindkét csapatnál komoly erősítések voltak az elmúlt fél év során. A Juventushoz azért is érkezett Cristiano Ronaldo, hogy a torinói klub feltegye az i-re a pontot. 

Az Atlético Madridnál is voltak érkezők, de egyelőre Diego Simeone fél éve arra ment el, hogy megtalálja a megfelelő taktikát. Hol túlságosan defenzív, hol offenzív volt a gárda, nem volt meg a megfelelő átmenet. Az olaszoknál is akadtak problémák Ronaldo kezdőbe integrálásával, illetve néhány esetben a támadójáték teljes csődöt mondott, ami az Atlético ellen nem jó előjel. 

Diego Simeone (Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com)

Simeone és Allegri mindössze egy párharc erejéig találkoztak egymással, mégpedig a 2014/15-ös csoportkörben, ahol két meccsen mindössze egy gól született, azt is a spanyolok szerezték. Vérszegény mérkőzések voltak, melyeken a defenzív felfogás dominált. Az egyenes kieséses szakaszra ez még inkább jellemző lehet, pedig kiváló csatárok vannak mindkét oldalon. 

Cristiano Ronaldo 29 meccsén 22 gólt szerzett az Atléticóval szemben. Őt megfogni nem lesz egyszerű feladat, de ha minőségi szélsőjáték nélkül próbálkoznak a vendégek, akkor lesz rá sansz, hogy megállítsák a portugált. A belső védekezése ugyanis nagyon erős a Ticónak, Giménez - Godin páros előtt ott lesz Partey és Rodri, gyakorlatilag egy áthatolhatatlan dupla falat képezve ezzel. 

Simeone inkább biztonsági védelemre törekszik a széleken is, arra fognak berendezkedni a hazaiak, hogy Griezmann egy kontra végén megoldja a helyzetet és eldöntse a mérkőzést. Jelen helyzetben annak ellenére, hogy az Atlético Madrid kezd hazai pályán, mégis a Juventus van lépéskényszerben. Ugyanis a spanyolok nem jönnének zavarba egy hazai 0-0-tól sem, mert akkor idegenben kedvükre kontrázhatnának. 

Torinóban minden találat aranyat érhet. Ha ezen gondolatmenetet fűzzük tovább, akkor a 2,5 gól alatti fogadás nem rossz opció, sajnos tudják ezt az irodák is (1.48). Ebben gyakorlatilag semmi érték, jobb ezt elkerülni. Amiben talán lehet fantázia, az a szögletek. A Juventus többet lőhet kapura, viszont egy betömörülő védelem foghatja ezeket a próbálkozásokat, amikből jöhetnek a szögletek. 

Borítókép: Koke. Fotó: Christian Bertrand / Shutterstock.com

480 millió forintos pénzeső az Unibet Kaszinóban

Játssz a promócióban szereplő nyerőgépek valamelyikével és 24 héten át összesen 480 millió Ft nyereményalapból viheted haza a téged megillető részt.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Atlético Madrid - Juventus Tipp

    Juventus rúg több szögletet
    2.28 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -11.82 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

480 millió forintos pénzeső az Unibet Kaszinóban

  • Játssz a promócióban szereplő nyerőgépek valamelyikével és 24 héten át összesen 480 millió Ft nyereményalapból viheted haza a téged megillető részt.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Bajnokok Ligája Fogadások 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 jún 2. 11:46
BL-döntős mémek: Érem a meccs legjobbjának

Kinsey uralta a finálét, érmet adtak neki a paintművészek. Tovább

Milan hozzászólt
2019 jún 2. 08:41
ezen a csatornán is megtekinthető a hölgy, ha valaki érdeklődik (ahogy nézem, nem olyan régen lett egy menő, lamborghinivel csapató youtuber barátnője):

dan bilzeriannal is összeröffentek(itt hamar kifulladt a lány):
https://www.youtube.com/watch?v=
butyi hozzászólt
2019 jún 2. 08:18
ezen a csatornán is megtekinthető a hölgy, ha valaki érdeklődik (ahogy nézem, nem olyan régen lett egy menő, lamborghinivel csapató youtuber barátnője):

dan bilzeriannal is összeröffentek(itt hamar kifulladt a lány):

[quote author=SPF Előzetes link=topic=15504.msg749884#ms

Kapcsolódó cikkek