Bajnokok Ligája: Döntőnek is beillene

Nagy Bence
2019 febr 19. 16:49
Szólj hozzá!

Foci Bajnokok Ligája Atlético Madrid Juventus FC

Egy komoly taktikai párharc van kibontakozóban, ami akár egy döntővel is felérhet. Nagy lépést tehet a végső győzelem felé az a klub, aki a másikat kiejti!

Atlético Madrid - Juventus

Ez egy olyan párharc, ami akár egy döntőnek is beillene, ahogyan a címben is írtuk. Két edző, akik régóta irányítják a klubjaikat, de a hőn áhított sikert még nem sikerült elérniük. Ennek érdekében mindkét csapatnál komoly erősítések voltak az elmúlt fél év során. A Juventushoz azért is érkezett Cristiano Ronaldo, hogy a torinói klub feltegye az i-re a pontot. 

Az Atlético Madridnál is voltak érkezők, de egyelőre Diego Simeone fél éve arra ment el, hogy megtalálja a megfelelő taktikát. Hol túlságosan defenzív, hol offenzív volt a gárda, nem volt meg a megfelelő átmenet. Az olaszoknál is akadtak problémák Ronaldo kezdőbe integrálásával, illetve néhány esetben a támadójáték teljes csődöt mondott, ami az Atlético ellen nem jó előjel. 

Diego Simeone (Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com)

Simeone és Allegri mindössze egy párharc erejéig találkoztak egymással, mégpedig a 2014/15-ös csoportkörben, ahol két meccsen mindössze egy gól született, azt is a spanyolok szerezték. Vérszegény mérkőzések voltak, melyeken a defenzív felfogás dominált. Az egyenes kieséses szakaszra ez még inkább jellemző lehet, pedig kiváló csatárok vannak mindkét oldalon. 

Cristiano Ronaldo 29 meccsén 22 gólt szerzett az Atléticóval szemben. Őt megfogni nem lesz egyszerű feladat, de ha minőségi szélsőjáték nélkül próbálkoznak a vendégek, akkor lesz rá sansz, hogy megállítsák a portugált. A belső védekezése ugyanis nagyon erős a Ticónak, Giménez - Godin páros előtt ott lesz Partey és Rodri, gyakorlatilag egy áthatolhatatlan dupla falat képezve ezzel. 

Simeone inkább biztonsági védelemre törekszik a széleken is, arra fognak berendezkedni a hazaiak, hogy Griezmann egy kontra végén megoldja a helyzetet és eldöntse a mérkőzést. Jelen helyzetben annak ellenére, hogy az Atlético Madrid kezd hazai pályán, mégis a Juventus van lépéskényszerben. Ugyanis a spanyolok nem jönnének zavarba egy hazai 0-0-tól sem, mert akkor idegenben kedvükre kontrázhatnának. 

Torinóban minden találat aranyat érhet. Ha ezen gondolatmenetet fűzzük tovább, akkor a 2,5 gól alatti fogadás nem rossz opció, sajnos tudják ezt az irodák is (1.48). Ebben gyakorlatilag semmi érték, jobb ezt elkerülni. Amiben talán lehet fantázia, az a szögletek. A Juventus többet lőhet kapura, viszont egy betömörülő védelem foghatja ezeket a próbálkozásokat, amikből jöhetnek a szögletek. 

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Juventus rúg több szögletet
    2.28 UnibetHozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 20.13 %

március

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Bajnokok Ligája Fogadások 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 márc 16. 08:38
Bajnokok Ligája: Győztes, gólkirály és nemzetiség

Nem csak az aktuális mérkőzésekre tehetünk fel pénzt, hanem hosszútávú fogadásokat is köthetünk. Tovább
<
RedMunchen hozzászólt
2019 márc 15. 19:02
Örülök, hogy visszatértek az egy sorsoláshoz  :beerchug:, ellenben szvsz negatívum (azon felül, hogy már érdekeltség nélkül néztem :redchug:) a Barca - MU meccs pályaválasztói jog felcserélése, amíg él az idegenben lőtt gól szabály, addig egy ilyen a továbbjutást is eldöntheti.
PetoPisti hozzászólt
2019 márc 15. 18:37
Remélem a tottenham kiüti a city-t, guardiola felé csapatok meccseit nagyon szar nézni, teljesen egyoldalú, 90 perc passzolgatás
Meg alapból ez a koma is teljesen unszimpatikus, jó lenne látni hogy egy leírt csapat búcsúztatja őket

Egyetértek! Szörnyű őket nézni, csupa st

Kapcsolódó cikkek