Bajnokok Ligája: Elbúcsúzik a tavalyi elődöntős?

Bence
1 tipp
2019 dec 8. 21:29
Szólj hozzá!

Foci Bajnokok Ligája Ajax Amsterdam Valencia CF

Mindkét klub számára kiemelten fontos mérkőzés következik, tét ugyanis, hogy melyikük folytathatja a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában tavasszal!

Ajax - Valencia

Kezdjük a hollandokat, akik egy pontra vannak a továbbjutástól (kedvező esetben, egy Chelsea pontvesztés révén, akár egy hazai vereséggel is bejuthatnak a nyolcaddöntőbe). Az amszterdamiak pénteken fogadták a Willem II csapatát, amiben sok köszönet nem volt. A Willem II ugyanis évről évre fejlődik, ennek is köszönhető, hogy legyőzték az Ajaxot. Hiába uralta a mérkőzés Erik ten Hag csapata, félidőben már hátrányban voltak, utána pedig képtelenek voltak fordítani. Nem először fordult elő mostanság, hogy az első játékrész után vesztésre állnak.

Intő jelek tehát megtalálhatóak hollandoknál, egyik az ingadozó forma, ami most már eredményekben is megmutatkozik. Nincs meg a koncentráció, rengeteg helyzetet dolgoznak ki Huntelaarék, de a kihasználásuk pocsék. Neres sérüléssel bajlódik, Promes sincsen 100%-os állapotban, játéka kérdéses a keddi mérkőzésen. Nélkülük ez a csatársor nagyon karcsú, Tadic meg sem közelíti tavalyi önmagát, Ziyech pedig hiába adja a kiváló passzokat, nincsen, aki berúgja őket. 

Dani Parejo (Fotó: Christian Bertrand / Shutterstock.com)

A Valencia nagyon küzd, minden fronton, nem adják fel. Jó példa erre a Chelsea elleni hazai mérkőzés, ahol rohamoztak, majd Wass szerencsés beadásával egyenlítettek a mérkőzés hajrájában. Az idény során már többször is bizonyította a spanyol klub, hogy képes meglepetésre a Mestallától távol is: Chelsea (1-0), Atlético Madrid (1-1), Bilbao (1-0). A jelenlegi Ajax formáját elnézve, illetve a csatáraik gólerősségét, bőven lehet ráció egy vendég győzelemben. 

A Valencia gyors támadókkal rendelkezik, viszont nincsen olyan játékosuk, aki ontaná a gólokat. Bajnokok Ligájában senki nem jutott még el két gólig a csapatból, bajnokságban pedig Parejo vagy Maxi Gómez képességeiben bízhatnak ilyen téren. Az idei teljesítmények alapján felesleges ezen a mérkőzésen gólokra fogadni, hiszen papíron egyik támadósor sincsen csúcsformában, mégis pont ez a meccs lehet az, ahol leesik egy 5,5 over. Inkább az X2 felé vesszük az irányt, bízvan a Valenciában, akik fegyelmezett játékkal meglephetik a hazaiakat. 

Borítókép: Ajax Amsterdam játékosok gólöröme (Fotó: CosminIftode / Shutterstock.com)

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Ajax - Valencia Tipp

    Valencia vagy döntetlen
    2.28 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -38.50 %

július

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

  • Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Bajnokok Ligája Fogadások 2019/20

SPF Infó hozzászólt
2020 júl 10. 12:59
Bajnokok Ligája: Gulácsiék az Atlético Madriddal találkoznak a negyeddöntőben

A Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzig az Atlético Madriddal találkozik a nyolc között a labdarúgó Bajnokok Ligája lisazaboni vé
RedMunchen hozzászólt
2020 jún 17. 22:07
Ilyen menetrend mellett meg a nagyok is bealdozzak majd a bajnokikat. [Ugyanez a helyzet a Nemzetek Ligajanal, ket fordulo kozott jon az EB playoff.]

Csoportkor
1. fordulo Oktober 20-21
2. fordulo Oktober 27-28
3. fordulo November 3-4
4. fordulo November 24-25
5. fordulo December 1-2
6. fordulo December 8-9
SPF Admin hozzászólt
2020 jún 17. 17:11
Én már azt se bánnám, ha a Puskásba hoznák a döntőt, csak folytatódjon már végre...

Germany and Portugal in ‘box seat’ for new-look Champions League finale

Germany and

Kapcsolódó cikkek