Bajnokok Ligája: Elbúcsúzik a tavalyi elődöntős?

Nagy Bence
2019 dec 8. 21:29
Szólj hozzá!

Foci Bajnokok Ligája Ajax Amsterdam Valencia CF

Mindkét klub számára kiemelten fontos mérkőzés következik, tét ugyanis, hogy melyikük folytathatja a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában tavasszal!

Ajax - Valencia

Kezdjük a hollandokat, akik egy pontra vannak a továbbjutástól (kedvező esetben, egy Chelsea pontvesztés révén, akár egy hazai vereséggel is bejuthatnak a nyolcaddöntőbe). Az amszterdamiak pénteken fogadták a Willem II csapatát, amiben sok köszönet nem volt. A Willem II ugyanis évről évre fejlődik, ennek is köszönhető, hogy legyőzték az Ajaxot. Hiába uralta a mérkőzés Erik ten Hag csapata, félidőben már hátrányban voltak, utána pedig képtelenek voltak fordítani. Nem először fordult elő mostanság, hogy az első játékrész után vesztésre állnak.

Intő jelek tehát megtalálhatóak hollandoknál, egyik az ingadozó forma, ami most már eredményekben is megmutatkozik. Nincs meg a koncentráció, rengeteg helyzetet dolgoznak ki Huntelaarék, de a kihasználásuk pocsék. Neres sérüléssel bajlódik, Promes sincsen 100%-os állapotban, játéka kérdéses a keddi mérkőzésen. Nélkülük ez a csatársor nagyon karcsú, Tadic meg sem közelíti tavalyi önmagát, Ziyech pedig hiába adja a kiváló passzokat, nincsen, aki berúgja őket. 

Dani Parejo (Fotó: Christian Bertrand / Shutterstock.com)

A Valencia nagyon küzd, minden fronton, nem adják fel. Jó példa erre a Chelsea elleni hazai mérkőzés, ahol rohamoztak, majd Wass szerencsés beadásával egyenlítettek a mérkőzés hajrájában. Az idény során már többször is bizonyította a spanyol klub, hogy képes meglepetésre a Mestallától távol is: Chelsea (1-0), Atlético Madrid (1-1), Bilbao (1-0). A jelenlegi Ajax formáját elnézve, illetve a csatáraik gólerősségét, bőven lehet ráció egy vendég győzelemben. 

A Valencia gyors támadókkal rendelkezik, viszont nincsen olyan játékosuk, aki ontaná a gólokat. Bajnokok Ligájában senki nem jutott még el két gólig a csapatból, bajnokságban pedig Parejo vagy Maxi Gómez képességeiben bízhatnak ilyen téren. Az idei teljesítmények alapján felesleges ezen a mérkőzésen gólokra fogadni, hiszen papíron egyik támadósor sincsen csúcsformában, mégis pont ez a meccs lehet az, ahol leesik egy 5,5 over. Inkább az X2 felé vesszük az irányt, bízvan a Valenciában, akik fegyelmezett játékkal meglephetik a hazaiakat. 

Borítókép: Ajax Amsterdam játékosok gólöröme (Fotó: CosminIftode / Shutterstock.com)

480 millió forintos pénzeső az Unibet Kaszinóban

Játssz a promócióban szereplő nyerőgépek valamelyikével és 24 héten át összesen 480 millió Ft nyereményalapból viheted haza a téged megillető részt.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Valencia vagy döntetlen
    2.28 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -8.35 %

március

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

480 millió forintos pénzeső az Unibet Kaszinóban

  • Játssz a promócióban szereplő nyerőgépek valamelyikével és 24 héten át összesen 480 millió Ft nyereményalapból viheted haza a téged megillető részt.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Bajnokok Ligája Fogadások 2019/20

Pozzato hozzászólt
2020 márc 11. 23:33
Honnan tudhatjuk, ha egy csapatnak semmi elképzelése nincsen? Műesések és oldalról ívelések támadásban. Pont ezt csinálta a Liverpool az utolsó közel 40 percben. Néha Salah próbálkozott volna, de a többiek teljes homály. Nem láttam végig meccset, mert érdekelt a PSG szenvedése, ahogyan a világ legjobb támadóit a soraiban tudó csapat megelégszik egy karcsú győzelemmel. Tuchel vagy a
TiB hozzászólt
2020 márc 11. 23:07
Ezek a milliárdos alibi sztárok egy 19 évesre vannak rápörögve. Nagy dicséret ez Szoboszlai egykori csapattársának.

Pozzato hozzászólt
2020 márc 11. 21:19
Tuchel a PSG ellen fogadott ezzel a kezdővel? Esetleg nagyon tudhat valamit? Erre kíváncsi leszek.

Kapcsolódó cikkek