Bajnokok Ligája: Elbúcsúzik a tavalyi elődöntős?

Nagy Bence
2019 dec 8. 21:29
Szólj hozzá!

Foci Bajnokok Ligája Ajax Amsterdam Valencia CF

Mindkét klub számára kiemelten fontos mérkőzés következik, tét ugyanis, hogy melyikük folytathatja a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában tavasszal!

Ajax - Valencia

Kezdjük a hollandokat, akik egy pontra vannak a továbbjutástól (kedvező esetben, egy Chelsea pontvesztés révén, akár egy hazai vereséggel is bejuthatnak a nyolcaddöntőbe). Az amszterdamiak pénteken fogadták a Willem II csapatát, amiben sok köszönet nem volt. A Willem II ugyanis évről évre fejlődik, ennek is köszönhető, hogy legyőzték az Ajaxot. Hiába uralta a mérkőzés Erik ten Hag csapata, félidőben már hátrányban voltak, utána pedig képtelenek voltak fordítani. Nem először fordult elő mostanság, hogy az első játékrész után vesztésre állnak.

Intő jelek tehát megtalálhatóak hollandoknál, egyik az ingadozó forma, ami most már eredményekben is megmutatkozik. Nincs meg a koncentráció, rengeteg helyzetet dolgoznak ki Huntelaarék, de a kihasználásuk pocsék. Neres sérüléssel bajlódik, Promes sincsen 100%-os állapotban, játéka kérdéses a keddi mérkőzésen. Nélkülük ez a csatársor nagyon karcsú, Tadic meg sem közelíti tavalyi önmagát, Ziyech pedig hiába adja a kiváló passzokat, nincsen, aki berúgja őket. 

Dani Parejo (Fotó: Christian Bertrand / Shutterstock.com)

A Valencia nagyon küzd, minden fronton, nem adják fel. Jó példa erre a Chelsea elleni hazai mérkőzés, ahol rohamoztak, majd Wass szerencsés beadásával egyenlítettek a mérkőzés hajrájában. Az idény során már többször is bizonyította a spanyol klub, hogy képes meglepetésre a Mestallától távol is: Chelsea (1-0), Atlético Madrid (1-1), Bilbao (1-0). A jelenlegi Ajax formáját elnézve, illetve a csatáraik gólerősségét, bőven lehet ráció egy vendég győzelemben. 

A Valencia gyors támadókkal rendelkezik, viszont nincsen olyan játékosuk, aki ontaná a gólokat. Bajnokok Ligájában senki nem jutott még el két gólig a csapatból, bajnokságban pedig Parejo vagy Maxi Gómez képességeiben bízhatnak ilyen téren. Az idei teljesítmények alapján felesleges ezen a mérkőzésen gólokra fogadni, hiszen papíron egyik támadósor sincsen csúcsformában, mégis pont ez a meccs lehet az, ahol leesik egy 5,5 over. Inkább az X2 felé vesszük az irányt, bízvan a Valenciában, akik fegyelmezett játékkal meglephetik a hazaiakat. 

Borítókép: Ajax Amsterdam játékosok gólöröme (Fotó: CosminIftode / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Valencia vagy döntetlen
    2.28 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 34.89 %

január

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Bajnokok Ligája Fogadások 2019/20

TiB hozzászólt
2019 dec 16. 14:18
Tippelek az semmibe nem fáj, max nem jönnek be. Én azt látom a Chelsea-n, hogy kezd kicsit kifulladni, és a karácsonyi hajtás teljesen paffra vágja a fiatal keretet majd, szóval sima Bayern továbbjutás. Én Guardiolán azt érzem, hogy most még nekifut a BL-nek, ha nem jön össze, megy tovább, és otthagyja Angliát, ezért a Real ki fog esni, ez persze nem jelenti a City végső BL-győzelm
zsivany20 hozzászólt
2019 dec 16. 14:17
Sejteni lehetett, hogy lesznek brutál párosítások de a Real-City, Atletico - Pool és a Chelsea - Bayern igen ütős lesz! :bash:
A City keresve se találhatott volna nehezebb csop. 2.-at!!! Úgy tűnik a Citynek a BL-ben semmit nem adnak könnyen és idén is nagyon meg kell izzadnia ha végre BL-t akar ny
Experte hozzászólt
2019 dec 16. 13:48
Sejteni lehetett, hogy lesznek brutál párosítások de a Real-City, Atletico - Pool és a Chelsea - Bayern igen ütős lesz! :bash:
A City keresve se találhatott volna nehezebb csop. 2.-at!!! Úgy tűnik a Citynek a BL-ben semmit nem adnak könnyen és idén is nagyon meg kell izzadnia ha végre BL-t akar nyerni!! :beerchug:

Kapcsolódó cikkek