Kedden este a Tottenham fogadja a Manchester City csapatát. A sztárok tippjei és meglátásai előtt nézzük, hogy mit találtam a neten. Átnéztem nagyon sok elemzést, predikciót, és a szakértők többsége a mindkét csapat szerez gólt tippre szavaz. Ezt 1.58-ért játszhatod meg az Unibet fogadóirodánál!

Martin Keown

A korábbi 43-szoros angol válogatott hátvéd szerint a Bajnokok Ligáját a Manchester City fogja megnyerni. "Mivel ezt várom, ezért azt gondolom a Spursön is túljutnak, de nem lesz egyszerű dolguk. Nézd meg a két csapat kontrasztos terhelését, a Manchester City sűrűbb heteken van túl, mint a Spurs, de ettől függetlenül a City fog továbbjutni" - mondta Keown, akinek tippje, tehát Guardiola csapatának továbbjutása mindössze 1.18-ért játszható az Unibetnél.

Darren Anderton

Közel 300-szor lépett pályára a Tottehnam színeiben Darren Anderton, aki hisz a Spurs továbbjutásában. "Azt gondolom le tudjuk győzni a Manchester City-t. Természetesen náluk nehezebb ellenfelet nem is kaphattunk volna a sorsolásnál, szárnyalnak. Szeretem Guardiola játékstílusát, de bárkit le tud győzni a Tottenham, és ezt bizonyította is az elmúlt években többször is. Senki nem mehet biztosra a Bajnokok Ligájában, talán az van megírva a csillagokban, hogy Tottenham jut tovább" - nyilatkozta egy helyi rádiónak Anderton. Nem túl meggyőző mondatok, főleg a csillagokban bízni, de mindenesetre tippje jól fizet, 4.50-ös szorzóval adják a Spurs továbbjutását.

Harry Kane (Fotó: CosminIftode / Shutterstock.com)

Tim Sherwood

Az egykori angol válogatott középpályás játékosként és edzőként is kipróbálta magát a Tottenhamnél, szerinte a Manchester City a legjobb csapat Európában. "Manapság bárkit képes legyőzni a Spurs, miközben a Manchester City jelenleg Európa legjobbja. Ha minden úgy alakul, ahogy ők szeretnék, akkor bejutnak az elődöntőbe. A Tottenhamnek el kell hinnie, hogy képes lehet győzni, ez nagyon fontos. Az új stadionban jól debütáltak, de azt gondolom ők az esélytelenebb fél a párharcban" - gondolja Sherwood.

Juan Sebastian Veron és Robbie Keane

Meglepő helyről is érkezett vélemény, méghozzá Verontól, aki korábban játszott Angliában, a Manchester United és Chelsea csapatában. "Van egy jó atmoszférád, jó infrastruktúrád, szóval a következő években ez pozitív hozzáállást adhat a játékosoknak. Most fejezték be a Tottenham stadionját és a tréningpályát, van egy jó csapatuk, szóval nyerni fognak valamit a következő években" - érvelt Veron. Hozzá hasonlóan Robbie Keane is a stadionban látja a Spurs jelenlegi legnagyobb erejét. "Kiváló menedzsere van a Tottenhamnek, aki remek támadó futballt játszat a csapattal. Most hogy kész az új stadion, a játékosok nem agyalhatnak már semmin, látják az új stadiont, a szurkolókat, egyszerűen mindent bele kell adniuk. Daniel Levy, a klub elnöke elképesztően jól végzi a dolgát" - vélekedett Keane, aki szintén a Spursre tippelt, de lássuk be, az új stadion nem a legerősebb érv a Manchester City ellen.

Fogadj a Bajnokok Ligájára az Unibetnél!

Borítókép: Harry Kane (Fotó: CosminIftode / Shutterstock.com)

Labdarúgás korai kifizetés ajánlat

Fogadását nyertesként kifizetjük, ha a csapata 2 gólos előnyt szerez.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org