Papíron azért nem olyan rossz ez a Barcelona, van itt például Coutinho, Depay vagy épp Pedri, de mégis érzi a fotelszakértő, jelen esetben én, hogy valami nagyon nem stimmel, és nem feltétlen a azért, mert kihúzták alóluk a Messi-szőnyeget. Erre jön a Bayern München, mely szeret odaszúrni, a félholtan fekvőbe is.

Az utóbbi évtizedben megszokhattuk, hogy amikor a Barcelona bármely csapat ellen lépett pályára, bármilyen sorozatban, akkor is esélyes volt szorzók alapján. A bajnokság értékelhetetlen 1.10-ekért, de nemzetközi fronton sem érte meg igazán fogadni rájuk. Most a Bayern elleni meccsen a győzelmükre 3.50-ös oddsot adnak, mely mindent elárul a katalánok jelenlegi helyzetéről. Hiába vannak tehetséges játékosaik, azt gondolom Ronald Koeman közel sem az a fajta szegény ember, aki vízzel főz.  Egy gazdaságilag összeomló klub élére olyan ember kellene, aki győzelemben gondolkodik, hatékonyságban és jól oltja a tüzet. Tudok ilyen trénert, szerintem te is, de Ronald Koeman nem ilyen.

Ronald Koeman. Fotó: Ronnie Macdonald/Flickr

Természetesen nagy veszteség Lionel Messi elvesztése, de azért Pedri, Depay vagy épp a Jongok, nem rossz alap még nemzetközi téren sem, ha a játékrendszer stabil, hatékony és megfelelő. Szerénységet és alázatot követel meg egy olyan rossz helyzet, amibe a Barcelona került, de ehhez képest mit mond ez a holland jó ember? Idézem: "Hála nekem, ennek a klubnak van jövője" - nyilatkozta Koeman. Az előző idényben még azt gondolhatta teljesen jogosan, hogy menesztik, most meg akkora lett a mellénye, amekkorát semmi nem indokol.

Talán az a szerencséje a Bayern München elleni mérkőzésen, hogy a bajoroknál vannak sérüléssel küzdők. Koman, Tolisso és Gnabry nem bevethető, illetve Pavard, Lewandowski, Müller és Goretzka esetében szólnak a hírek esetleges sérülésről, vagy legalábbis pihentetésről. Egy top formában lévő Bayern München ízekre szedné a jelenlegi Barcelonát, olyan igazán legendás típusú vereséget tudna mérni rá, de a sérülések a szezon elején nem jönnek jól, ezért a pihentetés akár egy békés vendég győzelmet is hozhat.                                                 

Játékidő eredménye - Megerősített szorzók

Fogadjon nagyobb szorzóval a legjobb bajnokságok mérkőzéseire, beleértve a Bajnokok Ligáját, az Európa Ligát és az angol Premier Ligát.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org