Ez a mérkőzés a tavalyi szezonban nem lett volna ennyire egyértelmű, sőt, akár még a meglepetés is benne lehetett volna, de azóta mind a Bayern Münchennél, mind az Union Berlinnél sokat változtak a dolgok.

2023 dec 2. 15:30 Közvetítés:
Tipp: Bayern München 19,5 kapura lövés felett
Unibet
1.72

Union Berlin: A pontszerzés legalább már sikerül

Olyan komoly válságban volt az Union Berlin, hogy a vezetőség végül elküldte a sikeredzőt, Urs Fischert. Nem biztos, hogy ez volt a megfelelő megoldás, de a csapat képtelen volt nyerni hónapokon át, sorra kapták a pofonokat, miközben a kiesés szélére kerültek a Bundesligában, míg a Bajnokok Ligájában minden bizonnyal a csoport utolsó helyén végeznek. A Braga ellen idegenben úgy nem tudtak nyerni, hogy 60 percet játszottak emberelőnyben, de még létszámfölényes helyzetben is képesek voltak gólt kapni. A pozitívum, hogy legalább már döntetleneket el tudnak érni, de ezzel sokra nem mennek olyan támadósor ellen, mint amilyen a bajoroknak vannak. 

A Bayern-henger nem kegyelmez

Az Union Berlin egyik fő problémája, hogy a védekezés pocsék, még emberelőnyben is képesek gólt kapni az ellenféltől, alig tudnak lehozni egy-egy mérkőzést minimum egy, de inkább kettő vagy három bekapott gól nélkül. Ennek tudatában látogatnak Münchenbe, ahol a Bayern München kevés csapatnak szokott kegyelmezni. Ha megnézzük, akkor impresszív a bajorok mérlege idén hazai pályán a Bundesligában:

 • 5 győzelem
 • 1 döntetlen
 • 27-5-ös gólkülönbség, átlagban minimum 5 gól meccsenként
 • átlagban 21 kapura lövés és 61% feletti labdabirtoklás
 • Harry Kane 11 gólt szerzett

Leigázzák az ellenfeleket, egyedül a Leverkusen tudta őket három gól alatt tartani, de épp velük küzdenek a német bajnoki címért. Kétségtelen, hogy a BL-csoportmeccsen legutóbb csak egy 0-0-ra futotta a Kobenhavn ellen, de ott néhányan is pihenőt kaptak Thomas Tuchel mestertől. A Bayern München már továbbjutott a BL-ben, fontosabb nekik, hogy a Bundesligában milyen eredményeket érnek el, mert tudják, hogy a Leverkusen méltó kihívó. 

Bayern München - Union Berlin tipp és információ

A legnagyobb probléma a mérkőzés kapcsán, hogy a bajorok sikerét evidensnek veszik (1.12), sőt, mindenki kiütést vár a hazaiaktól. Arra, hogy minimum három gólt szereznek a bajorok, alig adnak 1.53-as szorzót, de ez szombatig, a mérkőzés kezdetéig tovább csökkenhet. Ez utóbbit lehet kicsit tuningolni 1.68-ra, ha hozzácsapjuk az Union Berlin 1,5 gól alatti opciót. Amiben talán a legnagyobb értéket látjuk, azok a kapura lövések, ugyanis itt csak 19,5-es határt húztak meg, miközben azért 21-22 alkalommal próbálkozikl meccsenként Tuchel együttese.

Fontos: A szombat délutánra tervezett Bayern München-Union Berlin Bundesliga-meccset is elhalasztották a müncheni havazás miatt. 

 • Bayern München - 1. FC Union Berlin tipp

  Bayern München 19,5 kapura lövés felett
  Unibet
  1.72

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Jamal Musiala (Fotó: Orange Pictures/Shutterstock.com)