Ahhoz, hogy a Ginobili és Jaric fémjelezte Bologna Euroliga-sikerét elérjék, komolyan kell fejlődnie Messina csapatának, de jó úton haladnak. 

Nem kell mindenkit kiütni

Honnan lehet felismerni egy győztes csapatot? Onnan, hogy amikor nem megy úgy a játék, akkor is nyernek. Rutinból megoldják, érvényesítik az akaratukat. Az Olimpia Milano az elmúlt években az összeszokás fázisában volt, Ettora Messina pedig alapos munkát végzett. A legendás olasz edző két éve építi a csapatot, ahol pénzt nem sajnálva igazoltak európai szintű sztárjátékosokat. 

Ha lehet azt mondani, akkor az utolsó puzzle darabok a helyükre kerültek, hiszen nyáron távoztak a sérülékeny és erősen öregedő játékosok (Micov, Evans, Brooks és Cinciarini), helyükre pedig fiatalok érkeztek, így próbálták meg az amúgy eléggé öregedő keretet felfrissíteni. Úgy tűnik, hogy egyelőre működik, hiszen sorra nyerik a meccseket, nem nagy különbséggel, de nem is ez a lényeg. 

A játékosok sem szakadnak meg, hiszen mély a keret, tud rotálni Messina, senki sem fárad ki teljesen. Jó példa a duplaforduló az Euroligából: legutóbb az Anadolu - Maccabi párossal játszottak, két siker a mérleg. A csapatból a két meccsen mindössze egyszer játszott Hall 30 percnél többet, többiek végig jól váltották egymást. Most is két fordulót rendeznek az Euroligában, első ellenfél a bajor csapat lesz. A Bayern München szoros meccseket játszik, de épp az a plusz hiányzik - rutin? -, mint ami az olaszonál már adott. Lehetséges, hogy pont ez lesz egy szoros hajrában a mérleg nyelve. 

Borítókép: Olimpia Milánó játékosa (Fotó: Karolis Kavolelis / Shutterstock.com)

  • FC Bayern München - A|X Armani Exchange Milano Tipp

    Olimpia Milano győzelem
    1.66 Bet365

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org