A tervek szerint 2021-ben jön az új Batman-film, melynek rendezője Matt Reeves lesz (korábbi munkái között van például A majmok bolygója: Forradalom, vagy épp A majmok bolygója: Háború). Ben Affleck kiszállt a produkcióból, nem vállalja el a főhős szerepét újra. Fogadjunk a színész utódjára!

Noir hangulatra számíthatunk

A rendező szerint az egyelőre csak The Batman címen futó alkotás noir stílusú lesz, tehát egy sötét hangulatú bűnügyi drámára számíthatunk, amiről Matt Reeves a minap beszélt is. "Detektívként láthatjuk majd Batmant, nem úgy, mint bármelyik korábbi filmben. Ennek megvan a háttere a képregényekben, elvileg ő a világ legjobb nyomozója, és ez nem igazán volt része az eddigi moziknak. Azt szeretném, hogy ebben az alkotásban most végigkövessük a nyomozás útját, ahogy megpróbálja megfejteni a bűntényt" - magyarázta a rendező.

Előbb a piát, aztán a maszkot tette le

Az eredeti tervek szerint Ben Affleck nem csak főszereplője, hanem forgatókönyvírója és a rendezője is lett volna az új Batman-filmnek, de ez mostanra teljesen meghiúsult. 2017-ben alkohol problémái miatt is a Warner stúdió mellett a családja sem örült annyira Ben bácsi addikciójának, végül elvonóra is ment. Többször is nyilatkozta, hogy nincs minden rendben az új Batman-mozi kapcsán, idén február elején pedig teljesen kiszállt a produkcióból. Talán az is szerepet játszott ebben, hogy a Zack Snyder rendezte Batman Superman ellen című alkotást kedvezőtlenül fogadták.

Armie Hammer a favorit

Matt Reeves elmondása szerint fiatal Batmanben gondolkodik, az Unibetnél jelenleg a 33 éves Armie Hammer a favorit, akinek kora mellett hangja és kinézete is megfelelő lenne a szerepre. Jake Gyllenhaal sem véletlenül van a lista élén, hiszen korábban többször is szóba hozták Batman kapcsán, konkrétan már tavaly nyáron arról cikkeztek a portálok, hogy ő váltja majd az akkor még ki nem szálló Ben Afflecket. Fogadásnál nem tűnik rossz ötletnek Jon Hamm, aki nyilatkozott is a szerep kapcsán. "Ha jó a sztori és a forgatókönyv, miért ne játszanám el? Gyerekkorom óta rajongok a képregényekért, ismerem őket, úgy hiszem, hogy beleillenék a képbe" - mondta Hamm.

A következő Batman:

A teljes listát az Unibet kínálatában az Egyéb - Nem Sport - Globális - Reflektorfényben részen

Borítókép: Fotó: charnsitr / Shutterstock.com

1. gólszerző győztesre/helyre

Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org