Szokatlan módon Lionel Messi és Cristiano Ronaldo sem lesz érdekelt az Aranylabda kiosztásában, mégis teljesen egyértelműnek tűnik a nyertes személye az Unibet kínálata alapján is.

Karim Benzema akkora favorit, hogy szinte nem is fizet semennyit a sikere, mindössze 1.05-ért kínálják a francia támadó Aranylabda-győzelmét. Gyorsan fussunk át néhány adaton, miket hozott össze: spanyol bajnokságban 27 találat, 12 gólpassz, a Bajnokok Ligájában 15 gól, ezek mellett még válogatott szinten is eredményes tudott lenni. Fontos pillanatokban volt eredményes, a Real Madrid trófeái nélküle nem jöttek volna össze. Az év hátralévő részében valami nagyon látványosat kellene domborítani a többieknek, hogy a francia idényét elhomályosítsák. De mit gondol Lionel Messi és Cristiano Ronaldo a díj esélyeiről?

Karim Benzema (Fotó: Denys Rudenko/Shutterstock.com)

Cristiano Ronaldo életében fontos szerepet játszik az Aranylabda, biztos örülne még egynek, de nem sok esélye lesz ezúttal. "Benzema megérdemelné az Aranylabdát, remek csatár. Évek óta ezt mondom, de mindig rengeteg kritikát kaptam emiatt” - mondta a portugál. Természetesen megkérdezték Lionel Messit is, kinek adná a díjat. Szerintem nem kérdés, hogy Benzema látványos idényt fut, elnyerte a Real Madriddal a Bajnokok Ligáját, spanyol bajnok lett, a BL-ben a nyolcaddöntőtől kezdve minden meccsen kulcsszerepet játszott. Nem lehet kétséges, hogy ő érdemli meg az Aranylabdát" - nyilatkozta az argentin klasszis. Szerinted is egyértelmű, hogy Benzema kapja meg?

Aranylabda 2022 nyertese:

Az írásban közölt szorzók az Unibettől származnak, és 2022. június 19-én voltak érvényben, 17:35-kor.

Borítókép: Karim Benzema (Fotó: Christian Bertrand/shutterstock.com)

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org