Melózol egész héten, nincs is jobb levezető vagy épp hétvége felvezető, mint az angol foci. Olyan alacsony birtoklásról még csak nem is hallottál, amit a QPR összehoz eddig, miközben a Birmingham is inkább fizikálisan közelíti meg a labdarúgást. Kemény rakkolás, párharcok és talán büntetőlapok!

2023 szept 22. 21:00 Közvetítés: Bet365
Tipp: 4.5 büntetőlapnál több lesz
Bet365
1.83

Brutál alacsony labdabirtoklás a QPR-nél

Senki ne mondja el Pep Guardiolának, hogy léteznek ilyen csapatok, mint a QPR. Elképesztő, hogy a Manchester City 60-70%-os labdabirtoklását nem akarja mindenki lemásolni, hát mindent megnyertek. Irónia volt. Az ilyen stílushoz persze kellenek a játékszer megtartására képes focisták, a QPR-nél pedig lehet hogy hiányoznak. Vagy lehet taktikai döntés, mindenesetre az átlagos labdabirtoklásuk a Championship mostani idényében, mindössze 34.8%-os. Tiszta játékidőt nézve, olyan 15-20 percig volt náluk a labda meccsenként.

Korábban arról írtunk, hogy a QPR-nek több gólfelelőse van, ez az új szezonban sem változott. A visszaesett labdabirtoklástól függetlenül, 7-szer voltak eredményesek, 5 különböző játékos révén. Gareth Ainsworth, a csapat vezetőedzője rockzenészként is próbálkozik, és lehet az lenne neki való inkább. 21 mérkőzés óta irányítja a klubot, ezalatt csak 5 győzelemnek örülhettek a szurkolók, 13 vereség és 3 döntetlen mellett. Szinte mindig mondja, hogy jobbak lesznek, nyerhettek volna és a többi.

Keménység, hosszú passzok a Birminghamnél

John Eustace sem büszkélkedhet túl magas győzelmi mutatóval, ugyanis 2022 júliusa óta vezetésével a Birmingham 59 meccsből 19-et húzott be. Jelenleg sem állnak túl jól, feltéve hogy a középmezőnynél többet akarnak. Vagy épp többször akarnak gólnak örülni, mert hogy a Birminghamnek támadásban bőven vannak gondjai. Ők sem tudják megtartani a labdát, ezért aztán saját térfeles passzolgatást követően, jó nagyot rúgnak bele, hátha lesz valami elől.

Amikor labdarúgásra fogadunk, akkor keressük a fogódzkodókat, jelen esetben két fizikális csapatot láthatunk, melyek nem annyira technikásak. Egyformán kemények lapok alapján, hiszen mindkét csapatnak 16 sárgát és egyetlen pirosat osztottak ki a játékvezetők. Szabálytalanságok számában a másodosztály élmezőnyében vannak, kapura lövésben viszont már inkább a mezőny végén. Ezért aztán könnyen fordul az ember büntetőlapos fogadások felé!

Birmingham - QPR csontzene gólok helyett

Több külföldi elemzésben is arra jutottak, hogy a QPR megnyeri a meccset. Ebben lehet valami, a bet365-nél erre 4.00-es oddsot adnak. Én viszont maradok a csontzenénél, tehát hogy a bíró nem fog unatkozni. A büntetőlapok száma 4.5 felett a kínálatban 1.83-as odds. Az előző bajnoki idényben mindkét egymás ellen játszott meccsükön ült volna ez a tipp, reméljük most is bejön!

szeptember 22., péntek

A cikkben közölt oddsok a(z) Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 szeptember 21. 9:20 UTC.

  • Birmingham - Queens Park Rangers tipp

    4.5 büntetőlapnál több lesz
    Bet365
    1.83

Superliga 23+24 bónusz

24 RON ingyenes fogadást kapsz szakaszonként, amennyiben 23 RON értékben fogadsz a román Superligára!

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Sportfogadas.org