Érdekes kifejezés, a szexuális irányultságú használaton túl, alapvetően arra mondhatjuk, akinek jól megy a dolga, focis környezetben az esélyesebb csapat győzelmére vonatkozhat. Vagy a lesekre? Hiszen azt zászló jelzi!

Zavaros felvezetés, aktustól kezdve, érthetetlen átvezetéssekkel. Arról van szó, hogy a Birmingham játéka jelenleg hosszú passzokra épül, gyorsan megjátszott akciókról, a középpálya áthidalásával. Ez a szokásos stílus, ha nincs elég középpályásod, akik képesek labdatartásra, vagy ha vannak, de inkább védekező stílust hozol, sok védővel, akkor bizony rákényszerülsz a hosszú passzokra. Elől aztán mindenre képes támadók várják a labdát, amit lefejelnek a társnak, jelen esetben Troy "Cápa" Deeney látja el ezt a feladatot, átlagosan 5 megnyert fejpárbajjal mérkőzésenként. És mit jön képbe a zászló, mert a QPR takitkájának része a lescsapda, amivel egy hosszú passzoló csapatot meg lehet tréfáló, és akkor emelkedik a zászló! Áll a zászló, érted! Legalább 3 leshez mit szólsz?

A találkozó esélyese a vendég együttes, labdabiztosabbak, ügyesebbek és jobb formájuk is van. Mindkét oldalon idén nyár óta ül az új edző a kispadon, de a Birminghamnél látható csak, hogy ez nem annyira jól sikerült edzőválasztás volt. John Eustace segédedzőséget adott fel ezért a munkáért, és lehet még a tapasztalatlansága miatt vagy épp a gyenge keret okán, de nem jó irányba haladnak. Ez a védekezésből kapu elé konverzációs stílus nem áll össze teljesen. A labdaszerzések megvannak, de előre érve, tehát az ellenfél kapujánál, már jönnek a pontatlanságok. Eközben a labdabirtoklásra törekvő QPR-nél ha nem is tökéletes az élet, de a 4-3-3-as domináns stílus beválik. Érdekes amúgy, hogy az ő edzőjük, Michael Beale is segédedzőségről váltott nyáron. Vendég győzelem a tippem, lesekkel és lapokkal tarkított meccsen!

október 28., péntek

Superbet üdvözlő bónusz

Akár 500 RON bónuszt kaphatsz új játékosként.

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés