Amikor két ilyen semmilyen csapat találkozik és nincs szignifikáns tulajdonság, akkor bajban lehetünk. Jöhet akár az over, de simán benne van az under, miközben döntetlenhez közeli az eredmény jóslata.

2023 febr 10. 21:00 Közvetítés: Bet365
Tipp: Ázsiai hendikep 2 gólnál több
Unibet
1.56

Birmingham és West Brom a légtérben

Később tárgyaljuk majd az eltérő stílusokat, amivel nem árt tisztában lenni, ha labdarúgásra fogadunk magyar fizetőeszközt kockáztatva. Amikor egy csapat szeret a légtérben tevékenykedni, az mindig hoz magával tippelési lehetőségeket. Például a felugrások mindig magukban hordozzák a lapok lehetőségét, de egyik csapat sem kiemelkedően agresszív. Egész konkrétan a West Brom kapta a legkevesebb lapot az egész Championship mezőnyben: 45 sárgát kaptak és egyetlen pirosat, az eddigi 29 forduló alatt.

Mivel a légtérben nem ügyetlenek a felek, ezért a gólokra történő tippelésnél nem hozható fel, hogy az egyik csapat lefejeli a másikat. Ráadásul angol elemzések alapján talán kijelenthető, ügyesen oldja meg az ellenfelek pontrúgásainak kibekkelését a West Brom, és ez igaz valamennyire a Birminghamre is. Ezért aztán a pontrúgások és fejjáték csak növelhetik a mérkőzés kiegyenlítettségét és küzdelmes jellegét. Sokat állhat a játék, tördelhetik így egymás támadásait, szóval mehet az igazi brusztolós, angol foci.

Birmingham 001
Küzdelmes mérkőzés lesz a Birmingham otthonában. Fotó: Wikipédia

Ellentétes stílusok csatája várható

Korábban már firtattuk a West Brom sok passzos és domináns játékát, amely talán meglepő lehet néhány évvel korábbi WBA-hoz képest. Szélesre húzzák a pályát, ívelgetnek, ha már jók a légtérben. Az egész bajnokságot figyelembe véve, élmezőnyben vannak a kapura lövések számában de a hatékonysággal azért akadnak gondjaik. Szerezhetnének több gólt is, a találatok eloszlanak sok játékos között, nincs igazán kiemelkedő nyerőemberük.

Problémái vannak a labda megtartásával a Birminghamnek, átlagosan meccsenként 41%-ban van náluk. Ezzel a mezőny végén vannak, egyetlen csapat található mögöttük. Passzhatékonyságuk még a 70%-ot sem éri el, mellyel már jelzik, hogy a támadásokat kontrákban képzelik el. Gyors ellentámadások, hosszú átadásokkal és a WBA-hoz képest magasabb hatékonysággal befejezésben.

Mire fogadjunk a Birmingham - West Brom mérkőzésen?

Ősszel, amikor találkoztak egymással a felek, akkor hozták azt, amit eddig fejtegettem. Birtokolta a labdát többségében a West Brom, és volt 18 kapura lövésük. Ebből szereztek ugyan 2 gólt, de mégsem nyerték meg az összecsapást. Ugyanis a WBA fogta magát és 7 lövéséből 3-szor eredményes tudott lenni. Kevesebb mint 200 passzuk volt, mégis a hatékonyságuk miatt győzni tudtak.

Hullámzó formákat hoztak az utóbbi hetekben, ezért aztán én most az egymás elleni eredményekre támaszkodva, legalább két gólt várok, ázsiai hendikep formában. Egész pontosan a legutóbbi találkozásukat veszem figyelembe, ahol ültek a stílusok, tehát minden a nagykönyv szerint ment és voltak is gólok.

február 10., péntek

  • Birmingham - West Bromwich tipp

    Ázsiai hendikep 2 gólnál több
    Unibet
    1.56

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: Luis Molinero/Shutterstock