Ronaldo lövéseinek száma, csapatok futómennyisége vagy épp a labdabirtoklás. Rengeteg opció van a Bajnokok Ligája fináléja kapcsán az Unibetnél, amik elsőre komolytalannak tűnnek, de akár pénzt is kereshetünk velük!

Ronaldo aktívabb, Salah pontosabb

Remek formában játszott ebben az idényben a Liverpool egyiptomi támadója, rögtön a portugál Aranylabdáshoz kezdték el hasonlítani. Ki a jobb, tették fel a kérdést Ronaldónak. "Teljesen más játékos, mint én. Értelmetlen összevetés" - válaszolt a Real támadója egy interjú során. Véleményét számok is igazolják. Salah 41 lövéséből 10 gól született, míg Ronaldo sokkal aktívabb volt, 79-szer vette célba a kaput, amiből 15 végződött találattal. Ha játékosok vagy épp csapatok lövéseinek számára fogadnál, széles kínálatot találhatsz az Unibetnél. Például ha Salah legalább kétszer eltalálja a kaput, akkor azzal 1.55-ös szorzót nyerhetsz. Az eddigi statisztikák alapján erre minden esély megvan, hiszen meccsenként átlagosan 1.9-szer találtak célt a löketei ebben a BL-szezonban.

Szerb bíró fújhatja be a spanyol leseket

A partjelző zászlaját legtöbbször a címvédő csapat láthatta, összesen 44-szer futottak lesre Ronaldóék. Az angolok eközben 27-szer akadtak fenn az élesszemű asszisztensek szűrőjén. Ha csak erre, tehát az idénybeli számokra alapozunk, akkor találtunk is egy egyértelműnek tűnő fogadást: több lest hoz össze a fináléban a Real Madrid 1.45-ért. Sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet, a leshelyzetek számát befolyásolhatja a csapatok által bevetett taktikta, illetve a partjelzők kontaktlencséjének hiánya is. Szerb játékvezető lesz, Milorad Mazic személyében. Vezetett már meccset ebben a kiírásban, volt hogy beérte egy sárgával, de a Juventus - Barcelona összecsapáson például ötször is megmutatta, hogy neki van ilyen színű lapja. Hinnéd vagy sem, még a szabálytalanságok számára is fogadhatunk. Ha legalább 27-szer állítja meg a játékot a szerb, azért 1.85-öt fizetnek.

Egyik csapat sem akarja a labdát

A Liverpool olyan, mint egy rossz szerető. Céljuk, hogy minél előbb vége legyen a támadásnak, és bevegyék az ellenfél kapuját. Erre a taktikára azért a Real Madrid sem szokott nemet mondani, ők sem elkötelezett hívei a tiki-takának. Elég csak megnézni a számokat! Rég kiesett már a Manchester City, de még mindig vezet passzok számában (7597). A spanyolok (7102) talán beérhetik őket a fináléban, de az angoloknak (6457) erre esélyük sincs. Felmerül a kérdés, akkor kinek kell majd a labda dajkálgatásra? A fogadóiroda szerint a Real Madridnál lesz többet, amire 1.38-ért fogadhatunk, míg a Liverpool esetében 3.75-ös szorzóval számolhatunk megnyert labdabirtoklás esetében.

Sokat fut a Liverpool, Ronaldo kapufát talál

Ahogy korábban írtuk, Ronaldo meglehetősen aktív játékos. A teljes mezőnyben messze ő próbálkozik legtöbbször gólszerzéssel, ezért nem meglepő, hogy a kapufát is ő találta el legtöbbször (három alkalommal). Természetesen erre is van fogadási kínálat, a portugál esetében ötszörös pénzt fizet a kapufa. Végezetül említsük meg a futást, mint labdarúgásban hasznos tevékenységet. A döntőbe jutott játékosok közül Roberto Firmino futott legtöbbet ebben az idényben, összesen 119 kilométert. Egy valamit biztosra vesznek a bukmékerek: a Liverpool többet fog futni, mint a Real Madrid. Erre 1.08-as oddsot kínálnak, ami szinte az egész mérkőzés legnagyobb tutija szorzók alapján.