Nem megy mostanában a Liverpoolnak, vereségek és egy fajta gödörbe kerülés a helyzet, talán a váltás lehet a megoldás. Egy igazi vezető személyiség épp munkanélkülivé vált!

Boris Johnson júliusban lemondott, de végül a miniszterelnöksége néhány napja ért véget, mert nagyban keresték és meg is találták az utódját. Az elmúlt években folyamatosan botrányok robbantak ki körülötte, amikkel nem foglalkozott túlságosan, mondhatni leperegtek róla, talán azt hitte, érinthetetlen a hatalma. Volt itt minden, titkos pártadományokból történő házfelújítás, maszk nélkül látogatott kórházakat, ami nem annyira példamutató járvány idején, kitartóan védett sikkasztáson ért politikusokat, de végül a Konzervatív Párt környékén kirobbanó sokadik szexbotrány vezetett bukásához. Immáron szabadon alkalmazható, sorsára fogadhatunk is az Unibetnél a politikai részen belül.

Fotó: I T S/Shutterstock

A lehetőségek között van olyan, hogy Boris Johnson feltűnik a Celeb vagyok ments ki innen angol verziójában, minderre nem is kínálnak az ötlethez mérve olyan nagy szorzót, hiszen 11-es oddson fogadhatunk erre az eshetőségre. A különböző tévés szereplések mellett, a sport is előkerül, például hogy profi rögbi csapat vezetőedzőjévé nevezik ki, de a labdarúgás is ott van a kínálatban. Boris Johnson valamelyik profi labdarúgó csapat vezetőedzőjévé nevezik ki! A szorzó itt már sokkal nagyobb, egy celebműsorba lényegesen könnyebb bekerülni, mint leülni a Liverpool kispadjára. Ezen opció 101-es a kínálatban! Mit gondolsz, milyen állomásokat tartogat a botrányok között lemondó politikus jövője?

Boris Johnson jövőjére itt fogadhatsz!

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés

Borítókép: Fotó: I T S/Shutterstock