Hétközben Libertadores-kupa mérkőzések voltak, így a csapatok többsége tudott koncentrálni a hétvégi bajnokikra. Így tett az Atletico GO és a Coritiba is. Izgalmas mérkőzésre van kilátás, ahol gólokra fogadnánk. Foglalkozunk még a másik két Atleticoval is, a Mineiróval és a Paranaensével. Mindkét csapat hazai környezetben játszik, de különböző előjelekkel. 

Atletico GO - Coritiba

Az Atletico Goianiense a liga egyik legrosszabb csapata. Utolsók, sok gólt kapnak és keveset rúgnak, ha ez nem lenne elég, akkor még sérülésekkel is bajlódnak a fontosabb játékosaik. A védelem oszlopa Roger Carvalho Achilles-ín szakadás miatt szezon végéig kiesett a kezdőből, William Alves lehet a helyettese, aki még idén pályára sem lépett. Az irányító Andrigo és Luiz Fernando eltiltás miatt nem játszhat. A jobbhátvéd Andre Ramos pedig edzői utasításra került ki a kezdőből. Alaposan fel lesz forgatva a hazaiak eddig sem túl acélos kezdője. A vendégeknél viszont csak jó hírekről számolhatunk be, hiszen visszatérhet a csapatba Walisson Maia (középhátvéd) és a csatársor (Rildo és Alecsandro) mindkét tagja teljes értékű edzést tudott végezni a héten. A Goianiense támadásaiban nincs túl sok kreativitás, viszont a Coritiba kezdi megint elkapni a fonalat. A védelem eddig is eléggé hézagos volt Roger Carvalhoéknál, így minimum egy, de inkább 2-3 gól lesz, az amit kapni fognak. Hazai pályán azért mindig begyötörnek egyet, így egy 2,5 over eléggé adja magát a találkozóra. Szintén jó befektetésnek tűnhet egy DNB Coritiba fogadás 2.10-ért. A Goianiense játékában nincs benne a siker, ráadásul ez a foghíjas védelem nem fogja megúszni kapott gól nélkül, bennük pedig nincs több egy találatnál. 

Atletico MG - Flamengo

Sokszor ekéztem már mindkét csapatot idén, de azt hiszem teljes joggal. Sokkal több lenne bennük, de egyelőre várakozáson alul teljesítenek. A hazaiak a harmadik legkevesebb gólt lőtték a ligában, ami egy Robinho-Fred csatársornál nagyon kevésnek számít. Legutóbbi három meccsen nem találtak a kapuba. Megmondom őszintén ezt lehet a korral is magyarázni. Túlterheltség volt a Mineirónál, az öregek pedig már nem bírják ezt a hajtást. Szerencséjükre kiestek a Libertadores-kupából, így végre megkezdhetik a felzárkózást a ligában. Az is a malmukra hajtja a vizet, ami a Flamengo háza táján történik.

Robinho Atletico Mineiro 003

Robinho. Fotó: Clube Atlético Mineiro/Flickr

Paulo Guerrero a Santos elleni rangadón megsérült, így Felipe Vizeura kell hagyatkozniuk csatárposzton. Oké, robosztus testalkatú csatár Vizeu, aki eléggé aggresszív, de azért közel sem olyan hatékony, mint a rutinos perui. A támadószekció másik két fontos láncszeme pedig eltiltott. Diego és Éverton is beszedték a harmadik sárgájukat, ami egy mérkőzéses eltiltással jár. A Fla amúgy sem volt átütő a bajnokságban mostanság, ez pedig még nehezebbé teheti a dolgukat. Nem szeretek fogadni a Mineiróra, de most nagy esélyt kaptak. Nagyon nyögvenyelős a támadójátékuk, de a vendégek most eléggé mélyen vannak. Normális edző és támadósor nélkül eléggé nehezen fognak nyerni. 

Atletico PR - Bahia

Mikor először megláttam ezt a mérkőzést azt gondoltam, ideje veretni a Paranaenset, hiszen hétközben Libertadores-kupa visszavágót játszottak a Sao Paulo ellen. Viszont azt érdemes tudni, hogy már az első meccs után lemondhatott a továbbjutásról az Atletico. Persze meg voltak a helyzeteik, de közel sem koncentráltak úgy, mint egy bajnokin. Ki is estek, de nekik egyre komolyabb cél egy jó bajnoki helyezés. Három győzelemnél tartanak zsinórban, verték a Palmeirast is legutóbb. Ellentétben a hazaiakkal, a vendégeknél viszont van probléma bőven. Rodrigo Daniel a csapat orvosa csupa rossz hírt közölt az ideiglenes edzővel. A balhátvéd Armero újra megsérült, le is kellett cserélni a Sao Paulo elleni siker alkalmával. Szintén nem játszhat a középpálya egyik fontos játékosa, Allione. Ő ad fazont a gárda támadásainak, irányít és vezeti a kontrákat. A cseréje Vinicius is megsérült a hét közben, így eléggé karcsú lesz a Bahia középpályája. A középhátvéd Lucas Fonseca kihagyja a meccset, de még rajta kívül is lesznek hiányzók, de nem folytatnám a felsorolást. Az utóbbi hetekben lelkesen játszott a Bahia, de én a Sao Paulo elleni sikerből nem vonnék le sok következtetést. A Paranaense most jobb erőt képvisel, mint a vendégek, akiknek kvázi az a játékuk, hogy szélről beívelik Rodrigao fejére a labdát. Ez működhet a gyengébb hátvédsorral rendelkező együttesek ellen, de az Atletico védelme összeszokott és ez adja a csapat erősségét. Egy küzdelmes, de magabiztos 2-0-ás hazai sikert várok.  

Számlanyitási ajánlat

Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Atletico Paranaense nyer
    2.17 Unibet
  • Atletico GO - Coritiba 2,5 over
    2.20 Bet365
  • Atletico Mineiro DNB
    1.80 Bet365