Ha már döntetlent játszik Pep Guardiola csapata, akkor vagy hullámvölgyre gondol az ember, vagy épp tét nélküli találkozóról lehet szó. Utóbbi mindenképp fennáll számukra a bajnokságban, az utolsó fordulókra. Nem számított a Brighton elleni meccs, és most nem számít a Brentforddal játszott találkozó sem, mert hogy bajnok a Manchester City.

Lazára vette a Manchester City

Rico Lewis, Sergio Gomez vagy épp Stefan Ortega várható a Manchester City kezdőcsapatába, amivel elérhetik, hogy az egész keret valósan mondhatja majd bajnoknak magát, pályán töltött játékperceknek köszönhetően. Ugyanakkor az erősen lazára vett lezárást is jelzi, különben aligha látnánk a kapuban Stefan Ortegát. Egyébként a Chelsea elleni mérkőzésen remekül tette a dolgát, több védést bemutatva. Azon a rangadón Cole Palmer adta az egyetlen találathoz azon a gólpasszt, aki szintén kiegészítő ember, többnyire csak csereként jut szóhoz.

Az erősen tartalékosra vett csapatnak egyrészt oka a már eldőlt bajnoki cím, másrészt két kupadöntő még vár a Manchester City együttesére. Egyrészt ott van az FA-kupa döntője a városi rivális, Manchester United ellen június 3-án, a Bajnokok Ligája fináléja az Inter ellen június 10-én. A sztárokat már ezekre a meccsekre spórolja Pep Guardiola, akinek szerencsésen jött ki az idény vége, mert jut idő a bajnoki cím ünneplésére is. Aztán június elején jöhet a triplázás?

Lecsapja a magas labdákat a Brentford

Balhésan zárul a Brentford idénye, a csapat leggólerősebb játékosa, Ivan Toney eltiltása miatt hosszú hónapokig nem fog játszani. 232 alkalommal megszegte az FA fogadási szabályzatát, ezért aztán 2024 januárjáig nem léphet pályára. Állítólag ezért elhagyná Angliát, de a szövetség azon van, hogy más FIFA tagállamban se jusson játéklehetőséghez. Hiába keres heti 46 ezer fontot, mintegy 19,6 millió forintot, mégis számos alkalommal kötött fogadásokat, ami nem hinném hogy megbundázott meccseket jelentett volna, inkább függőségnek tűnik.

Ezt a botrányt leszámítva, a Brentford minden lepattanóra rámegy mostanában. Legyőzték a szétzuhant Chelsea-t, legutóbb pedig a Tottenham elleni sikernek örülhettek. Ezek csak a gyengélkedő nagyobb csapatok, nyilván ezen kívül is húztak be három pontokat. De az látszik számomra, hogy ők nem dobták el olyan szinten a gyeplőt, mint a Manchester City. Számukra még van azért tétje, bár kérdés mennyire érdekel bárkit is a Konferencia Liga szereplés.

Brentford - Manchester City fogadási ötletek

Amint megláttam a párosítást, rögtön a mindkét csapat szerez gólt fogadási lehetőség ugrott be. Ahogy a Brighton ellen, úgy most is simán végződhet 1:1-re a mérkőzés, sajnos csak 1.57-et adnak a BTTS-re. Ritkán látni angol bajnokin kisebb ellenféllel szembeni meccsen 1.83-as szorzót a Manchester City győzelmére, ezért ha valaki szerint Pep Guardiola tartalékai nagyon jók, akkor jó oddson fogadhat a bajnok sikerére.

május 28., vasárnap

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 május 26. 6:26 UTC.

Superbet üdvözlő bónusz

Akár 500 RON bónuszt kaphatsz új játékosként.

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Julián Álvarez (Fotó: Christian Bertrand/Shutterstock.com)