Lehet csak én látom borúsan a Spurs helyzetét, és te nem értesz velem egyet, de piszok rosszul alakul a csapat jövője. Elvesztették Harry Kane-t, így nem lesz dobogóért való harc. Már eleve az edző személye is kérdéses számomra, mindenesetre a Brentford otthonában kezdik az idényt, akik úgy működnek, mint egy tervezett svájci óra.

Harry Kane eligazolt, minden borulni fog

Sokáig szó volt róla, hogy Harry Kane egy angol bajnoki gólrekordot akar megdönteni, aztán én még odáig is eljutottam, hogy egyszerűen nem is akar eligazolni. Olyan erősnek éreztem Kane klubhűségét, hogy nem hittem, tényleg váltásra szánhatja el magát karrierje során bármikor is. De jöttek a bajorok, és annyira erősen próbálkoztak, hogy egyezségre jutottak a felek, Harry Kane-t le fogja igazolni a Bayern München csapata.

Úgy gondolom ettől aztán minden borulni fog, mert nem csak egy tökéletes befejező játékosról van szó, hanem a klub vezére már évek óta. Taktikailag sokrétű, akár a védelemből is kiveszi a részét, jó a fejjátéka, ügyesen passzol, egy igazi világsztárt veszítettek el. Hiába igazolták le egy sor játékost, közelébe sem érnek az angol válogatott támadónak. Pedig amúgy nagyon rámentek az igazolásokra.

Menjünk tovább, elment Harry Kane, oké, valaki majd egyszer úgyis előlép gólszerzővé. De minek kellett a kispadra a Ange Postecoglou? Tapasztalat nincs ilyen szintre, csak rosszul sülhet el a dolog. Tényleg senki nem akarhatta vállalni a Tottenham csapatát, és ő volt az utolsó lehetőség. Szóval hiába jött egy sor új játékos, én nem sok jót jósolok ennek a klubnak. James Maddison, Pedro Porro, Mickey van de Ven, Dejan Kulusevski, Guglielmo Vicario, jöttek szép számmal focisták, lehet anyagilag is muszáj volt eladniuk Kane-t.

Harry Kane - Anglia 015
Harry Kane nélkül nagyon furcsa lesz a Tottenham (Fotó: Vincenzo Izzo/Shutterstock.com)

Mi történt Brentfordban az utóbbi hetekben?

Egy igazi óramű ez a klub, nem véletlenül, a tulajdonosi kör matekos alapon közelít meg mindent. Nem költ feleslegesen, a Brentford nagyon hatékony működtetésre törekszik. Erről már írtunk korábban, még az edzőjüket is megkörnyékezték más együttesek. De a pénz végül megoldott mindent, de jött egy botrány, ami azért lehet befolyásolja a jövőt. Ivan Toney nagyon fontos emberük volt, magabiztos gólszerző, de eltiltották.

Fogadási botrányba keveredett Toney, én úgy gondolom egyszerűen függő volt, nem bundázni akart, szimplán imád fogadni. Azért vannak még gólszerző játékosaik, de sokkal alacsonyabb szintű hatékonysággal, például Bryan Mbeumo. Három focistát igazoltak, Mark Flekken kapust, Kevin Schade szélsőt és Nathan Collins védőt. Hát helló, csatárt nem kellett volna venni?

Brentford - Tottenham fogadási tippek

Furcsa egy párosítás, és most alapból rögtön mondom az underes fogadást, mert a vendégek még keresik önmagukat, találgatják az új taktikát. A hazaiak meg sosem voltak támadóak, inkább védekező stílusban utaznak, meg pontrúgásokra, ellentámadásokra teszik a hangsúlyt. Szóval a bet365 kínálatában én a kevés gól irányába mennék, vagy a döntetlen felé, ha nagyobb szorzó érdekelne.

augusztus 13., vasárnap

A cikkben közölt oddsok a(z) Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 augusztus 12. 6:47 UTC.

Superliga 23+24 bónusz

24 RON ingyenes fogadást kapsz szakaszonként, amennyiben 23 RON értékben fogadsz a román Superligára!

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Harry Kane (Fotó: Asatur Yesayants / Shutterstock.com)