Jonathan-Tah-Leverkusen-003 Jonathan Tah. Fotó: Ververidis Vasilis/Shutterstock.com

Bundesliga: Hétfői gólparádé?

Foci tippek Bundesliga Bayer 04 Leverkusen 1. FC Nürnberg

Nürnberg idén már belefutott pár nagy pofonba és most az egyik leggyorsabban játszó Leverkusen látogat hozzájuk, olyan tehetséges játékosokkal, mint Havertz, Brandt vagy Volland. Megússza a rohamokat a Nürnberg?

2018 dec 3. 20:30 Közvetítés: UnibetBet365

Nürnberg - Leverkusen

Azoknak, akik szeretik a sok gólt hozó mérkőzéseket, kifejezetten szimpatikus lehet a Nürnberg, mivel bármikor képesek összehozni egy 6-7 találatot hozó meccset. A drukkereik ennek már kevésbé örülnek, mivel a csapat védelme pocsék és rendre a Nürnberg a szenvedő fél. Idén idegenben kaptak már 6 és 7 gólt, de volt 5-2-re elveszített mérkőzésük is. Michael Köllner nehéz helyzetben van, sokféle taktikával megpróbálkozott meg, de többsége hasztalan volt. 

A Leverkusen az egyike a leghullámzóbb csapatoknak nemcsak Németország, de Európa szerte is. Egyik héten nyernek 6-2-re idegenben, majd nem sokkal utána hazai pályán kapnak egy négyest. Heiko Herrlich taktikája lehet az oka ennek, aki sok esetben gyors tempót vár el a játékosaitól, ami nagy hibázási lehetőséget rejt magában. Az alapfelállással nem lenne probléma, hiszen a 4-2-3-1 egyszerre nyújt biztonságot hátul és ad kellő erőt a támadáshoz is. Herrlich sokáig nem találta meg a megfelelő kezdőt, most viszont vannak jelek, mely szerint a mostani már ütőképes lehet. Döntésének szenvedő alanya Leon Bailey, aki kikerült a kezdőből. 

Mielőtt azt gondolnánk, hogy a jamaicai szélső gyorsasága hiányzik a gyógyszergyáriak támadósorából, akkor alaposan tévedünk. Brandt és Bellarabi kiválóan pótolja őt, míg Havertz fiatal kora ellenére igazi vezére a támadószekciónak. Kevin Volland is kezdi megszokni a rendszert, ez a négyes nagyon erős. Olykor Bellarabi helyett Volland kerül hátrébb egy sorral, míg elől Alario rohamoz. A védelem oszlopa Jonathan Tah, aki a gárda egyik legjobbja. Egy igazi szörnyeteg hátul, akit nem egyszerű megkerülni, fejpárbajt nyerni ellene pedig még nehezebb. 

Ha minden ennyire tökéletes a vendégeknél, akkor ők a favoritok, nem? A szorzók ezt tükrözik (1.75), de ilyen oddson nincsen bennük érték. Annyira kétarcú csapat a Leverkusen, hogy szinte bármikor benne van a gyorsabb játékukban a hibázási lehetőség, ami akár egy meccset is eldönthet. Mi inkább a gólok irányába mennénk, ahol a 2,5 over eléggé tetszetős. Az 1.58-as szorzó elsőre alacsony, de ilyen védelmek mellett lejöhet. Érdemes egy kicsivel bátrabbnak lenni és a 3 gólos határ fölé menni, igaz csak az ázsiai piacon!

  • 1. FC Nürnberg - Bayer Leverkusen tipp

    3 gól felett (AH)
    Unibet
    1.95

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Jonathan Tah. Fotó: Ververidis Vasilis/Shutterstock.com



Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

  • Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet útmutató
Unibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Beszélgetés: Bundesliga 2018/19

ricsi046 hozzászólt
2019 máj 5. 18:54
valaki biztos jól keresett ezzel a 6-1-es félidővel is
SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 3. 20:24
Bundesliga: Gyötrelmes versenyfutás

Ki hibázik kevesebbet? Borussia Dortmund vagy a Bayern München?  Olvasd tovább

csabax hozzászólt
2019 ápr 27. 20:45
A szokásos izgalmakat tartogatja a Bundesliga.

Ki lesz a bajnok a 2018/2019-es szezonban?

A) Bayern München
B) Bayern München
C) Bayern München
D) Bayern München

Még több Foci