Bundesliga: Egyoldalú derbi?

Bence
1 tipp
2019 nov 29. 21:53
Szólj hozzá!

Foci Bundesliga Bayern München Bayer 04 Leverkusen

Innentől sima a Bayern München útja a bajnoki címig? Ennyi előnyt kaptak a riválisok?

Bayern München - Bayer Leverkusen

November 3-án vette át Hans-Dieter Flick a Bayern München irányítását, miután a Frankfurt óriási verésben részesítette a bajor csapatot (ironikus módon ezzel egykori edzőjének kirugását készítette elő az Eintracht). Flick irányítása alatt négy mérkőzésen, négy győzelem és 16-0-s gólkülönbség. Szórják a gólokat, felszabadultak a játékosok, amiről Leon Goretzka is beszélt a legutóbbi találkozó után. Jóval agilisebb a bajor klub a pályán, agresszívabbak, letámadnak már az ellenfél térfelén, nem hagyják őket kibontakozni. 

A presszing kiemelten fontos lehet a Leverkusen ellen is, ugyanis Peter Bosz csapata nehezen szabadul a labdától a mérkőzéseken. A 60% feletti labdabirtoklás egyenértékű a Bayern München értékeivel, gyorsak a leverkuseni játékosok, de ez sokszor nem jár kéz a kézben a hatékonysággal. Meccsenként minimum 16 kapura lövés, de ebből mindössze átlagban egy, esetleg két gólt sikerül rúgni. A 12 mérkőzésen elért 18 találat nagyon kevés, ezzel is magyarázható a középmezőnyben elfoglalt helyük.

Robert Lewandowski (Fotó: Ververidis Vasilis / Shutterstock.com)

A másik indok, hogy még mindig nagyon sűrű a Bundesliga mezőnye: a Leverkusenig bezárólag 8 pont a differencia az első és a 9. helyezett között. Annyira másik arcát mutatja viszont a Bayern München, hogy hiába Bellarabi jó formája, vagy Volland góljai, ez is kevés lehet a müncheni henger ellen. Dinamikusak, Lewandowski csúcsformában, de ha ő éppenséggel rossz napot fog ki, akkor jöhet Gnabry, aki rendkívül gyors és a kapu előtt sem jön zavarba.

Tolisso és Müller számára nagyon jót tett, hogy Flick avanzsált vezetőedzővé, mert a német klasszis így nagyobb szerepet kap, ellentétben a Kovac-érával, illetve Tolissónak nagyon fekszik az edző taktikai hadrendje. Kezdhetnek félni a riválisok, mert a Bayern München valószínűleg eddig "pihent", innentől jönnek a győzelmek, nagyon egyben van a társaság. A Leverkusen védelme instabil, ráadásul egy korai góllal könnyedén zavarba lehet őket hozni. Flick irányítása alatt rendszerint megnyomja az első 30 percet a München, most is valami hasonlót várunk!

Borítókép: Bayern Munchen játékosainak öröme (Fotó: Ververidis Vasilis / Shutterstock.com)

Játékidő eredménye - Megerősített szorzók

Fogadjon nagyobb szorzóval a legjobb bajnokságok mérkőzéseire, beleértve a Bajnokok Ligáját, az Európa Ligát és az angol Premier Ligát.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Bayern München - Bayer Leverkusen Tipp

    1. félidő: Bayern München
    1.66 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -27.08 %

július

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Játékidő eredménye - Megerősített szorzók

  • Fogadjon nagyobb szorzóval a legjobb bajnokságok mérkőzéseire, beleértve a Bajnokok Ligáját, az Európa Ligát és az angol Premier Ligát.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Bundesliga 2019/20

Chan hozzászólt
2020 jún 13. 20:50
Döntöttetek, fogadtam, akkor szurkoljunk közösen!

7250 forintot nyerhet valaki, ha nyer a Lipcse. [url=https://www.sportfogadas.org/elozetesek/dontottetek-fogadtam-
SPF Előzetes hozzászólt
2020 jún 11. 18:46
Két kulcsjátékos távollétéből húznánk hasznot!

Lewandowski és Müller hiányát megérhezetik a bajorok.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 jún 11. 17:21
A Paderborn nem adná könnyen a tippünket!

Nehéz mérkőzésre van kilátás brémai szempontból.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek