Bundesliga: Kellenek a gólok!

Nagy Bence
2019 ápr 19. 10:50
Szólj hozzá!

Foci Bundesliga Bayern München Werder Bremen

Mindössze két csapat nem játszott még idén 0-0-át: Bayern München és a Werder Bremen. Szombaton egymásnak feszülnek, ahol a tét a bajnoki cím is, amiért nagy versenyfutásban van a müncheni csapat a Borussia Dortmunddal, minden pont számít nekik. 

Bayern München - Werder Bremen

A brémai klub legutoljára 2018-ban kapott ki. A 2019-es esztendőben tehát veretlenek, aminek köszönhetően ott vannak a kupában is a legjobb négyben (ott is a Bayern München lesz az ellenfél), míg a bajnokságban szórják a gólokat. Az evidens, hogy a Bayern München és a Borussia Dortmund rendre sok gólt lő, de idén csak egy olyan csapat van, amely minden egyes bajnokin betalált a hálóba, ez pedig a Werder Bremen. Minden harmadik kaput eltaláló lövésüket gólra váltják, de ássunk csak mélyebbre, hogyan is sikerülhetett ez a bravúr?

Mernek távolról lőni, sok passzal dolgoznak és Florian Kohfeldt előszeretettel alkalmaz háromszögeléseket, folyamatos mozgással. Rengeteg az üres területbe való futás, kényszerítőzések, ezek azonban mit sem érnének, ha nem tartózkodna minimum négy, de inkább 5-6 brémai játékos az ellenfél tizenhatos környékén. Fel merik vállalni a támadófocit, nagyon hatékonyak a beívelések révén is, rengeteget találatot értek el ezekből. 

Mats Hummels (Fotó: daykung / Shutterstock.com)

Előszeretettel nyitják meg a széleket, szélesítik a pályát, ami nem feltétlenül fog feküdni a müncheni védelemnek. Kiválóan használják az üres területeket, csatáraik tudatosan tömörülnek középen, míg a felzárkózó középpályások vagy hátvédek a szélekről kipasszolt labdák felé sprintelnek, ahol gyakorlatilag nincsen ellenfél. Zavartalanul adhatnak be, ahol már minimum 2-3 brémai támadó várja az ívelést. Az igazi erő viszont abban rejlik, hogy bárki képest gólt szerezni náluk, nincsenek előre leosztott szerepek. 

Mire fogadjunk a hétvégi meccsen? A Bayern Münchennél hiányzik majd Manuel Neuer, Mats Hummels játékával pedig azért nem kockáztat Niko Kovac, mert jövőhéten a kupában Niklas Süle nem léphet pályára eltiltás miatt. James Rodriguez játéka is kérdéses, de Kovac szerencséjére Gnabry bombaformában, Thiago jól szervezi a játékot a középpályán. A gólokban azonban lehet érték, de sajnos az irodák is tudják ezt: 2,5 over (1.25), míg a mindkét csapat szerez gólt opciója 1.76. A vendég hendikep sem rossz, főleg a +2,5 gólos határon (1.78).

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Werder Bremen +2,5 góllal (AH)
    1.78 UnibetHozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 6.57 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

  • Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Bundesliga 2018/19

ricsi046 hozzászólt
2019 máj 5. 18:54
valaki biztos jól keresett ezzel a 6-1-es félidővel is
SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 3. 20:24
Bundesliga: Gyötrelmes versenyfutás

Ki hibázik kevesebbet? Borussia Dortmund vagy a Bayern München?  Olvasd tovább

csabax hozzászólt
2019 ápr 27. 20:45
A szokásos izgalmakat tartogatja a Bundesliga.

Ki lesz a bajnok a 2018/2019-es szezonban?

A) Bayern München
B) Bayern München
C) Bayern München
D) Bayern München

Kapcsolódó cikkek