Bundesliga: Lehet még ezt rangadónak nevezni?

Bence
1 tipp
2019 aug 24. 11:28
Szólj hozzá!

Foci Bundesliga Bayern München schalke 04

Hazaiaknál egy új edző és fiatal játékosok, vendégeknél a Robbery korszak vége, új generáció térnyerése. Ezek jellemzik jelenleg a két csapatot. 

Schalke - Bayern München

Domenico Tedesco márciusi kirúgása után nem kapkodott a gelsenkircheni klub, nyárig várt az edzői kérdéssel. Huub Stevens amolyan ideiglenes edzőként megmentette a klubot a kieséstől. Nyártól kezdődött David Wagner munkája, aki korábban a Borussia Dortmund második csapatát, illetve négy évig a Huddersfield Townt irányította. Másfél év alatt feljutotta a csapatot az angol első osztályba, majd bent is tartotta őket. 

Az angoloknál elsősorban a rutinos játékosokra épített, míg a mostani állomáshelyén egy fiatal kerettel kell dolgoznia. Az első meccs alapján (Monchengladbach 0-0) megállapítható, hogy valami egyelőre még nem változott: nehézkes támadójáték. Ez jellemezte a taktikáját az angliai időszak alatt is, nagyon kevés gólt szereztek a Huddersfield játékosai. A Gladbach otthonában is mindössze egy kaput eltaláló lövésre futotta, nem kockáztattak.

Daniel Caligiuri. Fotó: Ververidis Vasilis/Shutterstock.com

Az észrevehető volt Wagner munkáján, hogy a nagyobb csapatok ellen hazai környezetben kevesebbet kockáztatott. A gyorsabban játszó klubokkal nehezebben bírtak, de sebesség szempontjából ilyen probléma nem várható a Schalke kapcsán. Ezért is várunk defenzív taktikát és megfontolt játékot a hazaiaktól. Mennyire lesz ebben partner a Bayern München? Niko Kovac a tavalyi szezon második felében jobban teljesített, taktikai utasításai is jobban ültek. Idegenben azonban akadtak problémái. 

A jelenlegi keret már a Hertha ellen sem volt annyira magabiztos, mint a Robber - Ribéry időszak alatt. Ez valahol érthető is, rengeteg a fiatal játékos (mindössze hatan vannak 30 év felett), illetve sok az érkező. Coutinhót a héten szerezték meg a Barcelonától, Ivan Perisic kölcsönvétele is az elmúlt hetek folyamán vált biztossá. Küzdelmes mérkőzésre van kilátás, ahol fegyelmezett játékkal otthon tarthatja az egyik pontot a gelsenkircheni klub, de érdemes inkább a 3,5 gól alatti opcióra fogadni. 

Borítókép: Salif Sane (Fotó: Bukharev Oleg / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • FC Schalke 04 - Bayern München Tipp

    3,5 gól alatt
    1.53 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -19.00 %

június

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

  • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Bundesliga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
Tegnap, 12:11
Meglepetéssel és óriási szorzóval készülünk a Dortmund meccsére!

Kiváló formában Bruno Labbadia csapata, gondban lehet Lucien Favre? O
SPF Előzetes hozzászólt
Tegnap, 0:10
Bajorok megmutathatják, ki az úr a háznál!

Gyorsan játszó csapatok meccsén, kevés gól? Létezhet? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 jún 1. 12:18
Nem érdekel a tendencia, itt a lé(t) a tét!

A brémiak harca tovább folytatódik az első osztályú tagságért.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek