Bundesliga: Más kávéház

Bence
1 tipp
2019 szept 19. 15:29
Szólj hozzá!

Foci Bundesliga Eintracht Frankfurt Borussia Dortmund

A Frankfurt újból egy komoly vereségbe szalad bele pár napon belül? Mennyit vett ki az amúgy sem acélos csapatból az Európa Liga?

Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund

Joggal lehetnek mérgesek Dortmundban, hiszen a BL-ben elvettek tőlük egy büntetőt. Ez elsőre fura lehet, hiszen Marc-André ter Stegen megfogta a megítélt tizenegyest, azonban Reus rúgásának pillanatában több szabálytalanság is történt, ami miatt meg kellett volna ismételni a tizenegyest. Marco Reus egymaga eldönthette volna a találkozót, hiszen az elhibázott büntető után is akadt két helyzete, egyik gyakorlatilag egy az egyben Ter Stegennel, de végül maradt a gólnélküli eredmény. 

Nem lehet tudni, hogy vasárnap melyik arcát mutatja a Dortmund. A támadósor inkozisztens, egyik mérkőzésen szinte minden lövésükből gól lesz, míg a másik egy merő szenvedés. Legutóbbi fordulóban a Leverkusen ellen a gólerősebb játékukat vették elő. A helyzetei megvoltak Havertzéknak is, de nem voltak annyira kidolgozottak, mint a dortmundi csapaté. Reus, Alcácer és Sancho nagyon elemében volt. A BVB fegyvere a jobboldalon (Sancho) vezetett támadások, ebből rengeteg gólhelyzetet dolgoznak ki. 

Roman Burki (Fotó: Mitch Gunn / Shutterstock.com)

A Frankfurt megszenvedi Luka Jovic és Sébastien Haller eladását (illetve Ante Rebic kölcsönét). Ha azt nézzük, hogy négy meccsen rúgtak öt gólt, az sem túl jó, de, ha ehhez hozzávesszük, hogy a második legtöbbet próbálkoztak kapura lövéssel a többi csapatot is figyelembe véve, akkor egyenesen elkeserítő. Hiányzik a hatékonyság, bár Pacienca él a lehetőséggel (lehetőségeinek 23%-át gólra váltja, három találatnál jár), de kell még idő ennek a csapatnak, hogy "összeérjen". 

Egy komolyabb támadósorral ez a frankfurti védelem egyelőre nem tud mit kezdeni, hiába erőlködik Adi Hütter. Az már egy másik kérdés, hogy a BVB melyik arcát veszi elő, mert tudnak őt szenvedni idegenben. Az irodák is jól lőtték be a vendég gólok számát, mivel a 1,5 over nem éri meg 1.50-ért, ahogyan a 2,5 under sem. A büntető lapoknál, viszont a 3,5 határ kecsegtető lehet egy underre, ha nem szabadulnak el az indulatok.

A Dortmund nem tartozik a durva csapatok közé, kerülik a szabálytalankodást is, ellentétben a hazaiakkal. Ők képesek egyedül is lehozni ezt a határt, meccsenként minimum 14-15 szabálytalansággal dolgoznak, ezt tartani is szokta Adi Hütter csapata. Mi inkább egy konkrét játékos lapjára fogadnánk. Filip Kostic alapjáraton nem tartozik a durva játékosok közé, de nehezen viseli a nagyobb vereségeket. Ebben a mérkőzésben ez könnyedén benne van, ahogyan az is, hogy a szerb játékos agya eldurran. Az eddigi három bajnokin a megszokottnál is többet szabálytalankodott (átlagban kettőt), egyelőre még megúszta lap nélkül. A Dortmund ellen eddig hatszor játszotta végig a mérkőzéseket, két sárgát is kapott. 

Borítókép: Axel Witsel (Fotó: Mitch Gunn / Shutterstock.com)

Fogadj nyereménynövelővel e-sportra

Fogadj kötésben az Unibetnél az következő hetek e-sport rendezvényeire és akár 30%-s nyereménynövelőben részesülhetsz.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund Tipp

    Filip Kostic büntető lapot kap
    4.00 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -14.40 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj nyereménynövelővel e-sportra

  • Fogadj kötésben az Unibetnél az következő hetek e-sport rendezvényeire és akár 30%-s nyereménynövelőben részesülhetsz.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Bundesliga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 máj 29. 17:15
Elszalasztották az esélyt, megtört a Schalke?

Nagy a gond Gelsenkirchenben, ezt használná ki a kiesés elől menekül Bréma.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 máj 29. 16:19
SPF Előzetes hozzászólt
2020 máj 28. 15:13
Ötös oddson döntetlen?

Sima ügy batbullnak, aki remekül tippel a különböző játékokban, a Leipzig - Hertha ikszet is behúzta!

Kövesd batbullt!

Kapcsolódó cikkek