Bundesliga: Mozgalmas szerda este

Nagy Bence
2018 dec 18. 18:48
1 hozzászólás

Foci Bundesliga Bayern München Bayer 04 Leverkusen Leipzig

Szerda este két derbivel boldogítja a Bundesliga a nézőit. Leverkusen Gelsenkirchenbe látogat, míg a müncheni sztárcsapat a Leipziget fogadja. 

Schalke - Leverkusen

Olyan érzése lehet az embernek, hogy a két klub elengedte a bajnokságot. Egyikük sem remekel, ellenben az európai kupasorozatokat sikerrel abszolválták. Ez a kettősség jellemzi őket, de a nagyobb potenciál egyértelműen a vendégekben van ezen a találkozón. A hazaiak legnagyobb problémája a támadójáték, mely tavaly jól működött az előretolt védekező mentalitású csatárokkal, akik megtartották a labdákat, bevárták a második hullámban érkezőket. Domenico Tedesco taktikai húzásait kiismerték, azóta pedig nem sikerült megújulnia, ez látható a bajnokságban. 

Julian Brandt. Fotó: Ververidis Vasilis/Shutterstock.com

A Leverkusennél pedig az, hogy nem jó, ha túl sok a tehetséges játékosod. Bailey, Havertz, Volland és Brandt nem fér meg egymás mellett, ez pedig sok esetben visszaüt. Amikor sikerül megtalálni az ideális támadósort, akkor képesek 3-4 gólra, ez most kapóra is jöhet, mert a hazaiak csatársora borzalmas helyzetben van. Sérült Di Santo, Burgstaller, Embolo és Uth. Őket szánták rotálva a kezdőknek erre az évre. Az már csak hab a tortán, hogy összesen öt gólra volt képes ez a négyes. A Schalke egyetlen reménye, hogy beállnak védekezni s bíznak abban, hogy Havertz vagy Brandt nem villan. Emiatt jó ötlet lehet a DNB a vendégekre!

Bayern Münich - Leipzig

Egyik csapat sem az igazi. Niko Kovac egyelőre nem vált be a müncheniek kispadján, ahogyan a lipcsei padon sem Ralf Rangnick. Naby Keita nyári eladása egyértelműen megtörte a középpálya lendületét. Diego Demme ugyan szintet lépett (csapatkapitány is volt pár meccs erejéig), de egyedül nehezen oldja meg ezen szekció gördülékeny játékát. 

A Leipzig gyors kontrákra épülő és fizikális játékot preferáló taktikája jól működne a bajorok ellen, de ehhez jó helyzetkihasználás kell Werner részéről, illetve fegyelmezett védekezés, amire nem mindig képes a Leipzig. Könnyedén kialakulhat egy adok-kapok, ami 3-4 gólos mérkőzést hozhat (2,5 over: 1.41). 

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások

castor

castor

  • 2018 dec 19. 18:25

Szerintem a nemzetközi kupákban sem villogtak az első elemzésben szereplő csapatok, inkább úgy mondanám, hogy két gyenge csoportból továbbjutottak, mivel voltak náluk is rosszabb csapatok. Amennyiben tovább engedik a bajnokság kezét még akár gondban is lehetnek látva a többi csapat harciasságát. Kezd a Bundesliga az angol kettőre hasonlítani, itt is bárki bárkit megverhet nincsenek nagyon nagy különbségek. A hétközi fordulók a szokásosnál is több problémát szoktak okozni...


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 19.12 %

március

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

  • Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Bundesliga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 22. 14:38
Bundesliga: Fordul a kocka?

Formában a Werder Bremen, de jönnek a gólok a Stuttgart ellen is? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 1. 21:32
Bundesliga: Övék a jövő?

Szombaton a Leverkusen a sérülésekkel sújtott Bayern Münchent fogadja. Az újdonsült edző, Peter Bosz számára a pontszerzés a fő cél.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2018 dec 24. 16:14
Götze ugrásán átment a mémhenger

Két gólpassz mellett a paintmesterek figyelmét is megnyerte. Tovább

Kapcsolódó cikkek