A liga egyik legdurvább csapata látogat a fair play díjra is esélyes Celta Vigo otthonába, ahol első blikkre az tűnik biztosnak, hogy nem lesz gólfesztivál.

2023 dec 4. 21:00 Közvetítés: Unibet

Gólok, szabálytalanságok és kapura rúgások

Nem aprózzuk el, rögtön a közepébe csapunk. A Cádizról már írtunk múltkor, liga egyik legdurvább csapata a Getafe mellett, amikor csak lehet, aprítják az ellenfeleket, sok büntető lapot is kapnak, nehéz ellenük játszani. A Celta Vigo a másik véglet, legkevesebb büntető lapot kapták összességében a ligában, hiába a három piros lap, mindössze 22 sárgát gyűjtöttek be, top5-ben vannak a legkevesebb elkövetett szabálytalanságok tekintetében is. Ez a végletek mérkőzése lesz, mert az egyik fél egy agresszor, míg a másik jóformán alig csinál valamit.

Amiben viszont nagyon hasonlítanak, az a pontatlanság és a támadójátékuk hiányosságai. A Celta Vigo sok helyzettel operál, kontrákra építik a taktikájukat, de viszonylag sok támadást vezetnek és ezek általában kapura lövésekkel érnek véget. Elhelyezve, hogy mennyire próbálkoznak, áltagban meccsenként az Atlético Madriddal és a Barcelonával konkurálnak, viszont feleannyi gólt sem szereznek, mint ők. A Cádiz a másik véglet, ők is védekeznek, mondhatni életük a buszozás, alig birtokolják a labdát 38%-ban, meccsenkénti kapura lövéseik átlaga még a 10-et sem éri el, nem meglepő, ha alig szereznek gólt. 

Celta Vigo - Cádiz tipp és információ

A fenti adatokból kiindulva, egy olyan mérkőzésre van kilátás, ahol az lesz a legnagyobb kérdés, hogy két ultradefenzív gárda közül, melyikük fogja majd felvállalni a mérkőzés kontrollálását. Abból kiindulva, hogy a Mallorca ellen is átadta a területet a Cádiz, így valószínűleg most is ezt választják, emiatt pedig a kevés gólra megnövekednek az esélyek, ráadásul ott a Mallorcát is sikerült belerángatniuk egy sok szabálytalanságot hozó találkozóba. Mivel a gólok piacán kecsegtető a szorzó egy underre, így abban talán nagyobb érték lehet, mint a szabálytalanságok és a büntető lapok piacában, ahol összességében eléggé pontosan lőtték be az esélyeket. 

  • Celta Vigo - Cadiz tipp

    2,5 gól alatt
    Unibet
    1.86

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés