Egyelőre az A csoportban minden úgy zajlik a Copa Américán, ahogyan azt vártuk, hiszen Argentína nyert, míg a Peru - Chile mérkőzés egy küzdelmes találkozót hozott, gól nélkül. Chile egy győzelemmel tovább is juthatna akár, de a címvédő Albiceleste számára ez presztízs, hogy már két fordulót követően biztosítsák helyüket a legjobb nyolcban. 

jún 26. 03:00 Közvetítés: Unibet

Chile: Ennél jóval több kell

Előzetesen küzdelmes mérkőzésre volt kilátás a Peru - Chile összecsapáson, amely megvalósult teljes mértékben, mivel 37 szabálytalanságok követtek el összesen a csapatok, sok érdemi focit nem láthattunk, akadtak ugyan helyzetek, de ezek alapján talán Peru állt közelebb a gólhoz, de ezt sem úgy kell elképzelni, hogy óriási ziccereket hibáztak. Chile bemutatkozása nem úgy sikerült, ahogyan elképzelték, hiába volt jobb a támadószekciójuk, Alexis Sánchez és Eduardo Vargas is gyengék voltak. Amiben szintén gondban van Chile, az a labdaszerzés és a letámadás, könnyedén átjátszotta Peru a presszingjeiket. 

Argentína: Még nyaralnak Messiék

Nem volt még éles a címvédő az Argentína - Kanada mérkőzésen, ugyanis rögtön a mérkőzés elején Ángel Di María hagyott ki egy hatalmas helyzetet, ezeket pedig be szokta rúgni, esetleg lepasszolja a mellette futó Lionel Messinek, aki szintén ziccerben lőhetett volna az üres kapura. Kanadának is volt egy hatalmas helyzete az első félidőben, amit végül Emiliano Martínez hárított bravúrral, Kanada tehát jelezte, hogy nem szabad őket félvállról venni. 

Ennek megfelelően a második félidőre a vb-címvédő egy teljesen más felfogásban jött ki és élesebbek voltak. Lionel Messi kiváló labdája gólpasszal ért fel, Júlio Álvarez pedig rögtön a 49. percben megszerezte a vezetést. Innentől megnyugodott Argentína, egyre több helyzet jött, Messi is mehetett egy az egyben a kanadai kapura, de két hatalmas helyzetet is hibázott, érezhetően nincs teljesen formában még, ilyeneket régebben könnyedén gólra váltott.

Argentína ezen hibák ellenére is 2-0-ra nyert, miután még Messi kihagyott egy újabb ajtó-ablak helyzetet, majd utána Lautaro Martínez is. Az xG-mutatók 3.38-as eredményt mutattak az Albicelesténél, tehát minimum 3-4 gól volt a játékukban, de a valóság az, hogy inkább olyan 5-0-ra kellett volna nyerniük. Kanada védelme borzasztóan gyenge, könnyedén le lehet őket kontrázni még egy finoman szólva sem gyors argentin csapatnak is. 

Chile - Argentína tippek, esélyek és fogadási lehetőségek

A címvédő elszórakozott egy csomó helyzetet a nyitómeccsen, de amikor végre Messi is elkapja a fonalat, akkor gondban lehet az ellenfél. Argentína védelme egyszer volt bajban, de azt Martínez megoldotta, összességében hozták a hatékony defenzív játékot. Ezek alapján Chile ellen sem kéne gólt kapniuk, akik teljesen veszélytelenek voltak az első mérkőzésen, Argentína győzelme szinte kötelező, sőt, megkockáztatjuk, hogy bekapott gól nélkül kell nyerniük. Messi vagy Di María góljai? Amennyi helyzetet kihagytak, nincsen bennük akkora érték. 

 • Argentína nyer1.43
 • Chile nem szerez gólt 1.74
 • Lionel Messi gólt lő 2.12

Chile - Argentína élő közvetítés, helyszín, időpont és játékvezető

 • Időpont: 2024.06.26.  03:00 
 • Helyszín: MetLife Stadium, East Rutherford (82 500 fő befogadására alkalmas)
 • Élő közvetítés: Aréna 4 és Unibet élő közvetités
 • Chile - Argentína tipp

  Chile nem szerez gólt
  Unibet
  1.74

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: A.RICARDO/Shutterstock