Nagyon fontos a trash talk, és a kevés mondatos, inkább flegmasággal büntető irányzat királyai épp egymással csapnak össze. Ezért a legfontosabb kérdés, ki az igazi gengszter!

Szeptember 10-én jön a UFC 279. gálája, melynek húzó párosítása Khamzat Chimaev - Nate Diaz összecsapása. Ha tényleg reálisan nézzük, szakmainak mondható oldalról, nyilván a szurkolók tudásával felvértezve, akkor bizony ez a váltósúlyú bunyó teljesen egyértelmű. Chimaev mérlege hibátlan, és nem véletlenül, bitang erős, pontosan tudja miben jó, és azt erőlteti, képes is dominálni a meccseket, ezért többé-kevésbé igaz, hogy nem lehet megrendíteni. Kicsit ellentmond ennek, a legutóbbi bunyója, de azt is megnyerte, hiába voltak megingásai. Diaz mindeközben hullámzó teljesítményt nyújtott karrierje alatt, aminek a végén jár, és sosem tudott annyira összpontosítani, mint Chimaev.

"Diaz még veszélyes, ahogy ismerem, az utolsó pillanatig fog küzdeni. Kedvelem a fickót, mindig az ő meccseit néztem, mikor iskolába jártam. Egy igazi legenda a sportágban, akiről mindenki azt mondja, igazi gengszter. Nos, majd megmutatom kicsoda az igazi gengszter. Ahol én felnőttem, ott gengsztereket reggelizünk. Tisztelem, de nagy meccsei voltak a testvérével együtt, ez már a sajátjuk marad örökké" - mondta Khamzat Chimaev.

Mivel maga a mérkőzés, az egyértelműek tűnik, ezért az üzengetés fogja eladni a szurkolóknak. Rövid, kevésbé bonyolult mondatokat szórnak ezek a fickók, például hogy ők a legnagyobb gengszeterek. Nyilván közben maximum a gyorshajtás a legnagyobb lazaságuk, de ez már csak ilyen sport. Szóval zsigerileg laza, és mindent lesz*ró típusú ember Diaz, akinek mindez a bunyójába is átmegy, ezért rendre agyonverik és csurom vér a végére. Nem érdekli a bekapott ütés, feláll, megy előre. Chimaev technikailag pontos, tudása magasabb és a gengszterkedése csak felvett szerep, inkább keménység és egyszerűség mondható el róla.

Chimaev - 1.08  Diaz - 9.00

Az írásban közölt szorzók az Unibettől származnak, és 2022.08.10-én 16:30-kor voltak érvényben.

Duplázd meg nyereményed akár 100$ értékig

A Stake.com-on a legrangosabb európai focira fogadva megkétszerezheted nyereményed.

Stake regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: A.RICARDO/Shutterstock