Az Unibet kínálata szerint az új szakvezetőnek legalább 10 mérkőzésen irányítania kell a csapatot, és állandó kinevezést kell kapnia. A kínálat favoritja Arsene Wenger (1.70), de esélyesnek tűnik még José Mourinho (4.00) is.

Nyílt támadás vagy stabil védekezés

Niko Kovac 2018 nyarán került a Bayern kispadjára, feladva a munkát az Eintracht Frankfurtnál, és a sors fura fintoraként a frankfurtiak 5:1-es győzelmével telt be a pohár a Bayern vezetőségénél. Kovacot elküldték, de ki lesz az utódja? Az Unibetnél fogadhatunk rá, és szorzók alapján tűz és víz a két legesélyesebb jelölt. Arsene Wenger 1235 meccsig irányította az Arsenalt, ezalatt 2298 gólt szerzett a csapat, támadó stílust játszva. Más menedzserekkel szemben többségében jó a mérlege, de van két gyenge pontja, Alex Ferguson és José Mourinho személyében. Különösen a portugállal nem tudott eddig mit kezdeni, 19-szer kerültek szembe egymással, de csak 2-szer tudott nyerni Wenger.

José Mourinho az 1:0-s győzelmek királya, a védekező stílusba oltott veszélyes kontrák nagymestere. Teljesen más vonal, mint amit Wenger képvisel, de azt is látni kell, hogy bajnoki címek és kupagyőzelmek terén eredményesebb a portugál. Wengernek van 3 bajnoki címe a Premier League-ben, ez Mourinhónak is összejött, mellette bajnok lett Portugáliában, Olaszországban, Spanyolországban is, továbbá kétszer is nyert BL-t, ami Wengernek nem jött össze. Wenger látványosabb játéka nem hozott annyi eredményt, mint Mourinho hatékony, buszozásnak is csúfolt stílusa. Klubvezetői döntés, hogy melyik irányvonal a szimpatikusabb: hatékonyság a kupákért vagy szórakoztató stílus kevesebb sikerrel?

További jelöltek

A lehetséges edzők listája azért nem két névből áll. Ralf Ragnick (6.00) is feltűnik, aki a legújabb satjóinformációk szerint elutasította a Bayern ajánlatát. Hans Flickkel nyolcszoros pénzt nyerhetnénk, neki annyi előnye van minden más jelölttel szemben, hogy már a Bayern kispadján ül, igaz átmeneti megoldásként, de volt már olyan, hogy valaki ideiglenesből állandóra maradt egy csapat élén. Massimiliano Allegrire fogadhatunk 9.00-es oddson, de vele kapcsolatban egyre inkább azt rebesgetik, hogy Anglia felé kacsingat inkább.

Ki lesz a Bayern következő vezetőedzője?

  • Arséne Wenger  1.70
  • José Mourinho  4.00
  • Ralf Ragnick  6.00
  • Hans Flick  8.00

A teljes kínálatot a Labdarúgás - Speciális menüpontnál találod!

Borítókép: Bayern München. Fotó: Kostas Koutsaftikis/Shutterstock.com

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org