Copa América: Előrehozott döntő

Bence
1 tipp
2019 jún 30. 12:43
Szólj hozzá!

Foci argentína brazília Copa America

Mit talál ki Lionel Scaloni a brazilok ellen? Azt ő is tudja, hogy változtatni kell, mert a brazilok hazai közönség előtt szétszedik majd őket. 

Brazília - Argentína

Mióta Lionel Messi válogatott játékos, mindössze három barátságos mérkőzésen tudta legyőzni Argentína a brazilokat, ha Messi is a pályán volt. Nem igazán remekelnek vele, két találkozón volt csak kiemelkedő a teljesítménye, de annak is már 7 éve. Az argentinok csillaga nincsen megelégedve a mostani formájával sem, elmondása alapján jóval jobb játékra számított magától. Kimerültnek tűnik, pedig Lautaro Martínez személyében lett egy kiváló társa elől. Sergio Agüero is kezdi elkapni a fonalat. 

Egyelőre az is csoda Lionel Scaloni fiaitól, hogy az elődöntőben vannak. Az tény és való, hogy az eddig mutatott játékuknál jóval több kell majd. Már az is pozitívumnak számít, hogy legutóbbi két meccsen nem kaptak gólt, de azért Brazília támadósora mérföldekkel jobb a katari vagy venezuelai csatároknál. Képtelenség, hogy végig fegyelmezett játékkal az argentinok limitálni tudják a Firmino - Coutinho - Gabriel Jesus triót. A paraguayi válogatottnak azért sikerülhetett, mert ők alapjáraton agresszív defenzív focit játszanak. 

Argentína viszont nem tud védekezni. Jó helyezkedéssel talán még limitálni tudják a brazil kísérleteket, de utána kérdéses lesz, hogy milyen hatékonyságban tudják végigvinni a kontráikat. Felállt védelemmel szemben pedig esélyük sem lesz, mert annyira Messire összpontosít majd a brazilok védekezése, hogy könnyedén csírájában elfojthatják majd a próbálkozásaikat. Fogadás szempontjából így nem a párharc győztesére fogadnánk, hanem a gólokra. 

Egyetlen olyan erőfelmérő volt az Albiceleste szempontjából, amiből érdemes kiindulni: Kolumbiától elszenvedett 2-0-ás vereség. Ahhoz a csapathoz képest a jobbhátvéd, Juan Foyth és a középcsatár, Lautaro Martínez jelenti a fejlődést. Martínez révén egy potenciális veszélyforrás lett elől, aki képes berúgni a helyzeteket. Ahogyan a nyitómeccsen, úgy a brazilok elleni is az használhat, ha széthúzzák a rivális védekezését és a szélekre tevődik át a hangsúly. 

Középen a Casemiro - Arthur duó le fogja vadászni Messiék probálkozásait. Most jöhet el Di María korszaka. Eddig formán kívül volt, de most szükség lehet rá. Mi történik, ha ennyire szélekre tevődik át a játék? Egy kontrából gólt szerezhet a brazil válogatott. Ekkor még inkább ki kell majd nyílnia az argentinoknak, ami újabb veszélyforrást jelenthet. Felsejlik a tavalyi világbajnokság, ahol a franciák ellen belementek egy adok-kapokba. Ez most is könnyedén megtörténhet és jöhet egy minimum három találatot hozó mérkőzés. 

Borítókép: Angel Di Maria (Fotó: A.RICARDO / Shutterstock.com)

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Brazília - Argentína Tipp

    2 gól felett (AH)
    1.76 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -27.08 %

július

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Copa América 2019

TiB hozzászólt
2019 júl 8. 00:11
ha peru nyer, akkor messi mit szól? ;D

Brazília - Peru 3:1  ;)
csabax hozzászólt
2019 júl 7. 17:38
Azért az mókás, amikor az adócsalás miatt 21 hónap börtönre ítélt Lionel Messi korrupciót emleget.  ;D
butyi hozzászólt
2019 júl 7. 12:57
ha peru nyer, akkor messi mit szól? ;D

Kapcsolódó cikkek