Copa América: Ideálisan alakul

Bence
1 tipp
2019 júl 7. 09:51
Szólj hozzá!

Foci brazília Copa America Peru

A braziloknak már csak fel kell tenniük az i-re a pontot. Ehhez hozni kell a megszokott játékukat, aminek bőven elég kell lennie a győzelemhez. Képes megállítani őket Peru?

Brazília - Peru

A tornát megelőzően azt lehetett gondolni, hogy a brazilok megtörtek Neymar kiesésével. Azonban, ha nem is mindig jó játékkal, de eljutottak a döntőig. Sok minden a kezükre játszott, de az biztos, hogy innen már szégyen lenne elbukni a finálét. Hazai pálya, egy jóval gyengébb képességű ellenfél és a bizonyításra vágyó sztárjaik. A fináléban az oddsok ehhez mérten alakultak, hiszen a rendes játékidőben elért brazil sikerre mindössze 1.28-at kapunk. 

Azzal mindenki tisztában van, hogy a Selecao futballnagyhatalom. Tele voltak az elmúlt évtizedekben világsztárokkal, de Copa Américát 12 éve nem nyertek, míg világbajnokságot 17 éve. Ami ennél is súlyosabb, hogy döntőben sem jártak a 2007-es fináléjuk óta. Hiába volt hazai rendezésű vb, Neymarék elbuktak. Vigasztalódhattak a Konföderációs kupa sikerekkel, de ez nagyon kevés egy olyan országtól, ahol Neymar vagy Coutinho kergeti a labdát. 

Philippe Coutinho (Fotó: Alizada Studios / Shutterstock.com)

Ez a siker most mindennél jobban kell nekik. Meglepetésre az argentinok elleni elődöntő a vártnál szorosabb volt, de összességében kétség sem férhet a döntőjükhöz. Az elődöntőben Tite mester Casemirót emberfogásra kérte, végig Messi mellett kellett lennie. Perui válogatottal szemben ilyenre nem lesz szükség, mert nincsen olyan klasszisuk, aki egymaga eldönthetne egy ilyen találkozót. Ugyanakkor a 4-1-4-1-es felállás a brazilok részéről védekezésben nagyon hatékony lehet. 

Casemiro a középpálya és a védelem között amolyan "tisztogató" szerepkörben lehet, kivéve ezzel Cuevát vagy Carrillót a játékból. Guerrero egyedül fog szenvedni a vele egymagas és jobb testfelépítű brazil középhátvédek között. Marquinhos - Silva páros összeszokott, újból leradírozhatják a perui támadókat. A csoportmeccsek során találkoztak, akkor csúnya zakóban részesültek Cueváék (5-0-ás vereség), most is valami hasonló várható, ha a házigazda végig 100%-on pörög majd. 

A brazil támadók pár húzásból a perui kapu előtt teremhetnek, Coutinho - Gabriel Jesus - Firmino trió jól húzza szét az ellenfél védelmét, ehhez jöhet még Everton vagy Willian. Középpályáról hathatós támogatásban részesülhetnek Arthur és Casemiro részéről. Az egyenes kieséses szakaszra nem a gólok voltak a jellemzőek, de a döntőben könnyedén lejöhet egy 2,5 over. Nincs mitől tartania a braziloknak, nyugodtan mehetnek előre, mert ilyen támadósorral újból berámolhatnak 4-5 gólt a perui védelemnek. 

Borítókép: Tite (Fotó: Alizada Studios / Shutterstock.com)

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Brazília - Peru Tipp

    2,5 gól felett
    2.04 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

 

Bence

ROI -19.00 %

június

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Copa América 2019

TiB hozzászólt
2019 júl 8. 00:11
ha peru nyer, akkor messi mit szól? ;D

Brazília - Peru 3:1  ;)
csabax hozzászólt
2019 júl 7. 17:38
Azért az mókás, amikor az adócsalás miatt 21 hónap börtönre ítélt Lionel Messi korrupciót emleget.  ;D
butyi hozzászólt
2019 júl 7. 12:57
ha peru nyer, akkor messi mit szól? ;D

Kapcsolódó cikkek