Copa América: Kinek kell a bronz?

Bence
1 tipp
2019 júl 5. 13:32
Szólj hozzá!

Foci argentína Copa America Chile

Csalódottak csatája lesz ez szombat este. Argentína bízott benne, hogy elverhetik a házigazdát, míg Chile kapcsán elvárás volt a döntő Peru ellenében. Egyik sem sikerült, jöhet a bronzmeccs számukra. 

Argentína - Chile

Az argentin válogatott a brazilok elleni elődöntős vereség után a bíróval volt elfoglalva. Lionel Messi külön ki is emelte az interjúi során, hogy mennyire neheztel rá. Látszik, hogy sem ő, sem a társai és a szövetség sem tette túl magát azon a vereségen. Hivatalos panasszal éltek, egyáltalán nincsenek már ott fejben, ami a tornát illeti. Az utolsó mérkőzés olyan számukra, mintha nem is létezne, csalódásként élik meg a bronzmeccset. A chilei válogatott sem lehet boldog, mert hatalmas zakóba futottak bele Peru ellen. 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Argentína meglepően jól játszott a házigazda ellen. Önmagukhoz képest összeszedettek voltak, ott volt az esély számukra, hogy egyenlítsenek a brazilok ellen, de nem jöttek a gólok. Ez az egész torna alatt gyengesége volt a válogatottnak. Már a helyzetek kialakításánál is nehézségekbe ütköztek, de az értékesítésük megoldhatatlan feladatot jelentett számukra. Borítékolható volt, hogy nem fognak döntőt játszani. 

Lionel Messi (Fotó: A.RICARDO / Shutterstock.com)

Chile kapcsán ez meglepetés, pedig összességében nem játszottak jól ők sem. Elmaradt a teljesítményük a várttól (illetve ahogyan szerepeltek a legutóbbi két Copán), Eduardo Vargas góljai nagyon hiányoztak. A chilei támadó az első csoportmeccsen még villogott, utána viszont levették őt a pályáról. Érződött, hogy nincsen formában, Alexis Sánchez pedig egyedül kevés volt. Arturo Vidal igyekezett még, de mivel Charles Aránguiz is gyengébb napot fogott ki az elődöntőben, nem volt visszaút számukra. 

Mi várható szombat este? Könnyen megeshet, hogy érdektelenségbe fulladhat a mérkőzés. Mi segíthet rajta? Ha Scaloni a cseréket játszatja majd. Bennük még lehet annyi motiváció, hogy küzdjenek, de Messi - Agüero párosban ezt már nem érzem. Ennek a korosztálynak ez volt az utolsó nagy lehetősége, hogy egy komolyabb tornát nyerjenek, minden más csalódás számukra. A chilei válogatott talán képes felszívni magát, szívós védekezéssel megnehezíteni az argentinok dolgát. Könnyedén előfordulhat egy 0-0-ás rendes játékidő. 

Chile nagy valószínűséggel hagyja majd erőlködni az argentinokat, akik nem tudnak majd mit kezdeni a helyzetekkel. A rutinos chilei hátvédek megoldhatják Messiék (vagy a cserék) semlegesítését, így hosszabbításra tolva a mérkőzést, esetleg egy kontratámadással eldöntve Chile javára. Emiatt egy dupla esély Reinaldo Rueda válogatottjára nem rossz ötlet, főleg ilyen magas szorzón. 

Borítókép: Arturo Vidal. Fotó: CP DC Press/Shutterstock.com

Európai kosárlabda bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Argentína - Chile Tipp

    Chile vagy döntetlen
    2.00 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

 

Bence

ROI 62.00 %

június

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Európai kosárlabda bónusz

  • Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Copa América 2019

TiB hozzászólt
2019 júl 8. 00:11
ha peru nyer, akkor messi mit szól? ;D

Brazília - Peru 3:1  ;)
csabax hozzászólt
2019 júl 7. 17:38
Azért az mókás, amikor az adócsalás miatt 21 hónap börtönre ítélt Lionel Messi korrupciót emleget.  ;D
butyi hozzászólt
2019 júl 7. 12:57
ha peru nyer, akkor messi mit szól? ;D

Kapcsolódó cikkek