Copa del Rey: Közülük kerülhet ki a döntős?

Nagy Bence
2019 jan 8. 23:18
Szólj hozzá!

Foci athletic bilbao Sevilla FC Copa del Rey

Az elmúlt négy évben a Barcelona rendre megnyerte a Spanyol Kupát, de az ellenfelük sosem a másik két nagy közül került ki. Idén újabb Dávid és Góliát csatára van kilátás?

Athletic Bilbao - Sevilla

Legutóbbi négy kiírásban háromszor ez a két klub valamelyike játszotta a finálét a katalánokkal. Tapasztalat tehát van, de most egymás ellen kell bizonyítani. A baszkok nagyon mélyről jöttek vissza, köszönhetően ez Gaizka Gaitano érkezésének. Eduardo Berizzo teljes csődöt mondott a kispadon, viszont az új trénerrel még nem kaptak ki. Védekezés egy fokkal stabilabb lett, utóbbi négy bajnokin mindössze 8 kaput eltaláló lövése volt az ellenfeleknek. A két gól is jó, meddő mezőnyfölényük volt csak a riválisoknak. 

Athletic Bilbao játékosok öröme (Fotó: imagestockdesign / Shutterstock.com)

A Sevilla utolsó két meccsén "csak" döntetlenre volt képes, bár az Atlético Madrid ellenében ez akár lehetne bravúr is, ha nem ők lettek volna a favoritok. André Silváról sokáig úgy beszéltek, mint aki feltámadt a spanyol városban, de már november óta nem talált be a kapuba. Ben Yedder ugyan ihletett formában van, de egyedül kevés lesz, hogy feltörje a hazaiak védelmét. 

A Bilbao számára fontos a kupa, erről beszélt Gaizka Gaitano a hétfői nyilatkozatában. Prioritás továbbra is a bajnokság és a középmezőny, de nem fogja felforgatni teljesen a kezdőjét, bár lesznek komolyabb változtatások. Szavaiból az szűrődött le, hogy a kemény védekezés mellett teszi le a voksát, szóval a Sevilla egy esetleges pihentetés esetén (Ben Yedder mondjuk padra kerül) gondban lehet. 

Számlanyitási ajánlat

Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Bilbao - Sevilla: 2,5 gól alatt
    1.75 Bet365Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 20.13 %

március

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Számlanyitási ajánlat

  • Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Spanyol Kupa 2018/19

SPF Admin hozzászólt
2019 febr 28. 22:55
Meglehetne ezt oldani személyeskedés nélkül? S ez most mindenkire vonatkozik.

Köszönjük.  :ok:
alexthebest hozzászólt
2019 febr 28. 22:38
Ahogy látom, te továbbra sem tudsz konstruktív vitát folytatni, hiszen ott van a szemellenződ. Mondjuk nem tudom, te mit szedsz, de azért az első Realos döntős lesgóltól amit írtál, hát maradjunk annyiban, hogy eléggé túltoltad.  ;D ;D Szokásos színvonal tőled hozzászólás terén, szerencsére megint
Pozzato hozzászólt
2019 febr 28. 18:49
Ahogy látom, te továbbra sem tudsz konstruktív vitát folytatni, hiszen ott van a szemellenződ. Mondjuk nem tudom, te mit szedsz, de azért az első Realos döntős lesgóltól amit írtál, hát maradjunk annyiban, hogy eléggé túltoltad.  ;D ;D Szokásos színvonal tőled hozzászólás terén, szerencsére megint vakon vagy, mint szoktál. Real Madridot hányszor is írtam kisbetűvel? Ja tudom,

Kapcsolódó cikkek