Copa del Rey: Közülük kerülhet ki a döntős?

Nagy Bence
2019 jan 8. 23:18
Szólj hozzá!

Foci athletic bilbao Sevilla FC Copa del Rey

Az elmúlt négy évben a Barcelona rendre megnyerte a Spanyol Kupát, de az ellenfelük sosem a másik két nagy közül került ki. Idén újabb Dávid és Góliát csatára van kilátás?

Athletic Bilbao - Sevilla

Legutóbbi négy kiírásban háromszor ez a két klub valamelyike játszotta a finálét a katalánokkal. Tapasztalat tehát van, de most egymás ellen kell bizonyítani. A baszkok nagyon mélyről jöttek vissza, köszönhetően ez Gaizka Gaitano érkezésének. Eduardo Berizzo teljes csődöt mondott a kispadon, viszont az új trénerrel még nem kaptak ki. Védekezés egy fokkal stabilabb lett, utóbbi négy bajnokin mindössze 8 kaput eltaláló lövése volt az ellenfeleknek. A két gól is jó, meddő mezőnyfölényük volt csak a riválisoknak. 

Athletic Bilbao játékosok öröme (Fotó: imagestockdesign / Shutterstock.com)

A Sevilla utolsó két meccsén "csak" döntetlenre volt képes, bár az Atlético Madrid ellenében ez akár lehetne bravúr is, ha nem ők lettek volna a favoritok. André Silváról sokáig úgy beszéltek, mint aki feltámadt a spanyol városban, de már november óta nem talált be a kapuba. Ben Yedder ugyan ihletett formában van, de egyedül kevés lesz, hogy feltörje a hazaiak védelmét. 

A Bilbao számára fontos a kupa, erről beszélt Gaizka Gaitano a hétfői nyilatkozatában. Prioritás továbbra is a bajnokság és a középmezőny, de nem fogja felforgatni teljesen a kezdőjét, bár lesznek komolyabb változtatások. Szavaiból az szűrődött le, hogy a kemény védekezés mellett teszi le a voksát, szóval a Sevilla egy esetleges pihentetés esetén (Ben Yedder mondjuk padra kerül) gondban lehet. 

Borítókép: Benat Etxebarria (Fotó: CapturaSport / Shutterstock.com)

1. gólszerző győztesre/helyre

Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Bilbao - Sevilla: 2,5 gól alatt
    1.75 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 33.38 %

június

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

1. gólszerző győztesre/helyre

  • Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Spanyol Kupa 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 23. 18:31
Copa del Rey: Erőlködés a köbön

A csúfos Bajnokok Ligája kiesés után már senkit sem érdekel a duplázás? Olvasd tovább

SPF Admin hozzászólt
2019 febr 28. 22:55
Meglehetne ezt oldani személyeskedés nélkül? S ez most mindenkire vonatkozik.

Köszönjük.  :ok:
alexthebest hozzászólt
2019 febr 28. 22:38
Ahogy látom, te továbbra sem tudsz konstruktív vitát folytatni, hiszen ott van a szemellenződ. Mondjuk nem tudom, te mit szedsz, de azért az első Realos döntős lesgóltól amit írtál, hát maradjunk annyiban, hogy eléggé túltoltad.  ;D ;D Szokásos színvonal tőled hozzászólás terén, szerencsére megint

Kapcsolódó cikkek