Cristiano Ronaldo nem tud veszíteni

Bodó Karola
2021 szept 20. 12:50
1 hozzászólás

Foci cristiano ronaldo portugália Nuno Gomes

Nuno Gomes, volt portugál válogatott labdarúgó színes képet festett Ronaldóról egy friss, Ladbrokes fogadóirodának adott interjúban, amely által betekintést nyerhetünk a legenda személyiségébe. Az alábbiakban az ő nyilatkozatát olvashatjátok.

Bármi legyen is a játék, Ronaldo nyerni akar

A kezdetektől fogva láthattuk, hogy Ronaldo más, mint a többi fiatal, aki a válogatottban játszott. Ő más volt, mindig is jobb akart lenni, folyamatosan arra törekedett, hogy javítson önmagán. Szívesen játszott a kezdőcsapatban és mindig igyekezett jobb játékossá tenni magát, úgy a pályán, mint az edzőteremben. Szerintem remek példa arra, hogyan kell vigyáznia a testére egy hivatásos sportolónak. Ő egy abszolút profi.

Ebből a szempontból nem sokat változott, mert mindig is ez volt a mentalitása. Én mai napig úgy látom őt, mint azt a fiatal játékost aki 2003-ban csatlakozott a válogatotthoz. Még mindig hajlandó fejlődni, többet tenni és több gólt szerezni. Szeret a pályán kívül is szórakozni és mindig is csodálatos ember volt, aki nagy hangsúlyt fektetett a szocializálódásra nagy versenyek alkalmával. Szeretett viccelődni a csapattársaival a szállodában és az a fajta személy, aki jól érzi magát barátai körében.

Nagyon kompetitív ember élete minden területén - nem csak a focipályán. Ha kártyázik, nyerni akar. Ha nem nyer, azonnal bosszút szeretne állni. Újra leül veled játszani, csak hogy megverhessen. Ő egyszerűen az a fickó, aki mindenben jó: kártyában, billiárdban, snookerben, asztaliteniszben. Nem könnyű legyőzni, bármibe fognátok. Ha ez mégis megtörténne, egy napig gyakorol majd visszajön és megver.

Még van egy jó pár év a lábában

Nem szeretek a Ronaldo visszavonulására gondolni. Rajongóként, barátként és egykori csapattársként csodálatos nézni, ahogyan játszik. Példát mutat a fiataloknak és nagyon büszke vagyok, hogy ennyi idősen is magas szinteken mozog. Eljön majd a nap, amikor abbahagyja, de remélem, hogy még pár évig sikerül játszania, mert minden bizonnyal több boldog pillanatot hozhat még nekünk rajongóknak.

Talán még 40 éves korában is játszhat majd, mert nagyon vigyáz magára. Azt hiszem, mostanra már megértette, hogy ő már nem ugyanaz a Cristiano aki a húszas éveiben volt, ezért más szerepet kezdett ölteni játék közben a klub és az ország érdekében. Most inkább középpályásként játszik, ami azt jelenti, hogy nem kell annyi energiát használnia.

Mindig jelen van a megfelelő pillanatokban, fontos döntéseket hoz, bátor és felelősséget vállal. Lehet könnyűnek tűnhet, de soha nem egyszerű büntetőt szerezni, ahogyan ő azt teszi a nyomásgyakorló helyzetekben, a nagy versenyeken.

Fogadnál rá?

Az Unibeten ha rákeresünk Cristiano Ronaldo nevére, akkor a vele kapcsolatos fogadási lehetőségeket találjuk. Fogadhatunk például arra, hogy ő lesz a 2021/22-es Premier League gólkirálya (3.00), a BL-ben ő adja a legtöbb gólpasszt (61.00), vagy akár ő nyeri az idei Aranylabdát (15.00).

Labdarúgás csere garancia

Ha a játékosát a félidő előtt lecserélik, akkor a tétjét visszatérítik fogadási kreditekben válogatott piacokon.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások 1

mityuka

mityuka

  • 2021 szept 24. 15:38

Van benne valami,de azért még ne adjuk oda előre az Aranylabdát hisz az is gömbölyü-az az kerek,azért még egy kicsit mg kell izzadnia Cristiano Ronaldonak.


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Labdarúgás csere garancia

  • Ha a játékosát a félidő előtt lecserélik, akkor a tétjét visszatérítik fogadási kreditekben válogatott piacokon.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kapcsolódó cikkek