Temesvár Temesvár.

Csütörtökön 22-23 fok várható Temesváron

SPF Team 2020 ápr 8. 15:21 1 hozzászólás

Színes időjárás Temesvár hőmérséklet

A mérsékelt-kontinentális éghajlat jellemzője, hogy a tél hideg, akár fagyhat is, míg a nyár meleg, általában 20 °C fölött van a hőmérséklet. Ezt tapasztalhatják a temesváriak is, hiszen náluk is ilyen klímát biztosít a természet.

Legyél te is időjós!

Ha már unod a fehérorosz focit, akkor fogadj az Unibetnél időjárásra! Azt a kategóriát keresd, hogy Egyéb - Nem Sport és ezen belül az Európa menüpont alatt arra tippelhetsz, hogy a felsorolt városokban csütörtökön (április 9-én) mennyi lesz a maximum hőmérséklet. Ez egy folyamatosan ki-bekerülő kínálat az utóbbi időben, tehát ha nincs megérzésed a csütörtöki időjárás kapcsán, akkor később térj vissza, valószínűleg lesz még ilyen fogadási lehetőség az irodánál. De miket írok? Megérzés? Időjárás kapcsán rengeteg adat áll rendelkezésünkre, nem kell hatodik érzék.

Nem biztató az átlaghőmérséklet

A meterológiát régen légtüneménytannak hívták, ami egy olyan tudományág, mely időjárási folyamatokkal és előrejelzésekkel foglalkozik. Tüneményes neve már a múltté, de a számos mérési eredmény a jelenkorban is érdekes lehet, akár előrejelzés formájában is. Az áprilisi rekordhőmérséklet Temesváron 32 fok volt, ami bőven jó a fogadásomhoz, melyre egy egész darab ezer forintost tettem fel: április 9-én a város bármely pontján többet mérnek, mint 21.5 fok. Nem csak bemondásra megy a dolog, a Meteo Romania weboldalán közölt adatok alapján dől el a tippem.

600 forintot nyerek, ha jó idő lesz Temesváron!

Mit mondanak a profik?

Több előre jelzési oldal szerint is meleg várható csütörtökön, a weather.com előre jelzése alapján 23 fok lesz, az AccuWeather 22 fokot vár, míg a BBC időjárási részlege úgy gondolja, hogy délután 4 és 5 óra körül fog tetőzni a hőmérséklet, 22 fokot elérve. Tavaly egyébként 24 fokot mértek ezen a napon, tehát 2019. április 9-én. Az időjárási kínálat az Unibetnél gyorsan jön és megy, érdemes többször ránézned naponta, ha erre szeretnél tippelni. Érdekes területe a fogadásnak, hiszen számos előrejelzés áll rendelkezésünkre, illetve a korábbi évek mért adatai is nagyjából behatárolják, milyen időjárás várható.

Fogadj időjárásra az Unibetnél!

20 x 50$ kombinált fogadás Freebet

Ha a parlay (kombinált) fogadásod egy opcióval veszít, akkor részt vehetsz a heti sorsoláson, hogy megnyerd a 20 darab ingyenes fogadás egyikét!

Everygame regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Temesvár.Hozzászólások 1

Sound
Sound
2020 ápr 8. 22:29

Baromi jó!

Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

20 x 50$ kombinált fogadás Freebet

  • Ha a parlay (kombinált) fogadásod egy opcióval veszít, akkor részt vehetsz a heti sorsoláson, hogy megnyerd a 20 darab ingyenes fogadás egyikét!

Everygame útmutató
Everygame regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Még több Színes