Ne számíts Cristiano Ronaldóra, hiszen Nicaraguában járunk!

A világ hasznára

Ez lenne a közép-amerikai kontinenshídon fekvő ország nemzeti mottója, és mivel alig maradt fogadási esemény a nagyvilágban, most új értelmet nyert! Az ország lakosságának 32,5%-a írástudatlan, szóval minden harmadik nicaraguai emberre igaz, hogy ezt a fogadási előzetest nem tudja elolvasni, hiába létezik Google fordító. Lényegre térve, zárt kapus meccsekkel, de még zajlik a bajnokság, melyre a BetClicnél fogadhatunk. Összesen 10 csapat küzd, és jelenleg a Diriangén vezeti a tabellát.

Juventus Managua - Ferretti

Közel azonos számú gólt szereztek a csapatok, de mégis a vendég klub jobban szerepel, köszönhetően a kevesebb kapott gólnak, és a jobban eloszló találatoknak. Például a Juventus Managua március elején zsinórban játszott három 0:0-s mérkőzést, majd ezt a sorozatot egy 5:0-s győzelemmel zárta. Eközben a Ferretti 2 gólokat szerezve, mindig nyert március idusáig. Ezután jött egy formahanyatlás a Ferretti csapatánál, miközben a Juventus Managua hullámzó formát hoz, ezért inkább a gólok irányába mennék el, például 1.5 gól felett 1.38-ért, de a BetClic kínálata egész széles, ha másra tippelnél.

Real Madriz - ART Municipal Jalapa

Mintha rosszul ejtenéd a spanyol Real Madrid nevét, talán ez is a célja az 1996-ban Somoto városában alapított klubnak, mely ezúttal az ART Municipal Jalapát fogadja hazai pályán. Egy hete még nem voltak zártkapusak a meccsek, ezt azóta vezették be. Mégis milyen foci megy ottt Nicaraguában? Az alábbi gifen láthatod, hogyan kapta meg második gólját a Jalapa, az Esteli csapatától múlthét csütörtökön. Egyéni hiba, ami egy jól irányzott kontra indul, és bár futnak a Jalapa védői, bekapják a gólt.

Nagy összegben biztosan nem fogadnék a találkozóra, hiába egész nagy a kínálat a BetClicnél a mérkőzés kapcsán. Mindkét csapat, a Real Madriz és a Jalapa is inkább védekező stílust preferál, kevés alkalommal találnak be az ellenfelek hálójába, a meccsenkénti átlag például a Real Madriz esetében az egy gólt sem éri el. Jobbnak tűnik a Jalapa, stabilabbnak és egységesebbnek, ezért a döntetlenközeli összecsapáson valamilyen formában rájuk fogadnék, például dupla esély X2 1.55-ért.

Borítókép: Nicaragua.

Unibet TV

Fogadj kockázatmentesen akár 20 000 Forintért és nézd a meccseket élőben az UNIBET TV-n!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org