Tavaly fiatalokat edzett a magyar szakember, majd újra felnőtt mélyvízbe került, ráadásul az egyik legmélyebb fajtába. Nem is indult jól a dolog, erről talán a sorsolás is tehet.

Négy mérkőzés óta megint a Hertha vezetőedzője Dárdai Pál, és eddigi mérlege nem túl fényes, hiszen irányítása alatt egy döntetlen mellett, háromszor vereséget szenvedett a berlini csapat. "Ha kiesünk, akkor kiesünk" - mondta a szokásos egyszerű őszinteséggel a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya. Nehéz meccseket kapott kezdésnek, valószínűleg a berlini alakulatnak jelenleg nem az Eintracht Frankfurt, Bayern München vagy a Leipzig az ellenfele. Dárdai is így gondolja, a közvetlen riválisok elleni mérkőzéseken szeretne inkább győzni. Következő találkozójuk a Wolfsburg otthonában lesz, de aztán jöhet is egy igazán fontos találkozó, az Augsburg ellen. Már ott van ez a bajnoki a bet365 kínálatában, a Hertha győzelmére 2.10-es oddsot adnak.

"Szomorú a Leipzig elleni eredmény, de nyugodtnak kell maradnunk, nem szabad pánikolni. Természetesen fájó dolog a vereség, pszichológiai szempontból nehéz helyzetben vannak a srácok. Valami egyértelműen nincs rendben, de csak munkával lehet túllépni a problémákon. Hogy mi lehet a gond? Gólokat kell szereznünk, a mentalitás és szenvedély tetszett” - nyilatkozta Dárdai. A találatokért felelős játékosok közül Krzysztof Piateknek nem igazán megy az utóbbi hetekben, Matheus Cunha viszont egész jól játszott a Stuttgart ellen. Komplex játékos a fiatal brazil, a Bundesliga hivatalos oldala alapján, a bajnokság 28. leggyorsabb focistája, viszont a cselezésben az első, még az élcsapatok legjobbjait is megelőzi ebben. Ennek köszönhetően abban is első a bajnokságban, hogy őt faultolták a legtöbbet. Talán ő lesz a bennmaradás kulcsa.

Hosszútávú fogadási lehetőségek Bundesligára a bet365-nél!

Az írásban szereplő szorzók a bet365-től származnak, és 2021. február 22-én 15:20-kor voltak érvényben.

Borítókép: Dárdai Pál. Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com

Tenisz gyűjtő bónusz

Nyerjen akár 70%-kal többet tenisz gyűjtői után.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org